Snow white effect: Το street style των ημερών ανέδειξε το λευκό ως το πιο stylish χρώμα

Ναταλία Κατσακιώρη
Snow white effect: Το street style των ημερών ανέδειξε το λευκό ως το πιο stylish χρώμα
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Γιατί το λευκό είναι ένα χρώμα που υπάρχει σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Χρώμα του καλοκαιριού ή χρώμα του χεμώνα; Το λευκό είναι μια απόχρωση που έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου της μόδας για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Είναι σίγουρα ένα από τα πιο διαχρονικά χρώματα, που ταιριάζει με τα πάντα, συνδυάζεται πολύ εύκολα, κολακεύει όλες τις επιδερμίδες και έχει τη μαγική ικανότητα να «καθαρίζει» το οτιδήποτε αγγίζει. Η αίσθηση της κομψότητας που προσφέρει το pure white σε ένα look είναι μοναδική και αυτό που το κάνει μία από τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις είναι η ικανότητά του να το κάνει όλο αυτό με έναν effortless τρόπο. Χωρίς να κουράζει ή να είναι φλύαρο.

snow_white_trend-(12).jpg

Προσωπικά, θεωρώ ότι ένα χρώμα χωρίς εποχή και μπορούμε να το φοράμε χωρίς διάκριση όλο το χρόνο. Το καλοκαίρι δίνει μια αιθέρια αύρα σε κάθε μας βήμα, είτε είμαστε στις διακοπές μας είτε στην πόλη, ενώ κατά τη διάρκεια του χειμώνα μιλάμε για το πιο elegant και chic χρώμα που μπορούμε να φορέσουμε. Υπήρξε μία από τις βασικές διαφωνίες των fashion insiders στο παρελθό (το αν μπορούμε δηλαδή να φοράμε άσπρο και το χειμώνα), η οποία σήμερα αποτελεί παρελθόν με το snow white effect να γίνεται ένα αγαπημένο micro trend, το οποίο επιστρέφει σταθερά από χειμώνα σε χειμώνα.

snow_white_trend-(6).jpg

Schiaparelli Haute Couture: Η Zendaya ξανά στο front row και ένα show tribute στην προ-iPhone εποχή

Τα total white looks του street style μας δίνουν έμπνευση.

Η Haute Couture Εβδομάδα Μόδας μόλις ξεκίνησε και μας έχει ήδη δώσει τα πρώτα street style looks από τους δρόμους του Παρισιού. Και το λευκό είναι ένα από τα χρώματα που κυριαρχούν, τόσο σε total white looks όσο και σε βασικές προσθήκες μέσα στα outfits των front rows. Λευκά παλτό και γούνες, μεγάλες κάπες, φορέματα και πλεκτά, μπότες, καπέλα και τσάντες υποδέχονται τη star απόχρωση, η οποία δικαιωματικά πρωταγωνιστεί στην καρδιά του χειμώνα.

Εξάλλου η ίδια η εποχή και το χειμερινό τοπίο μπορεί να αποτελέσει έμπνευση για όλες μας και για το πώς μπορούμε να φορέσουμε το λευκό στην καθημερινότητά μας. ΑΝ παρόλα αυτά εξακολουθείς να μην αγαπάς το snow white effect του μήνα, τότε μην ξεχνάς ότι τα μεγάλα, λευκά αξεσουάρ όπως τα γυαλιά ηλίου είναι πάντα εδώ για να μας βοηθήσουν να υιοθετήσουμε διακριτικά το trend.

snow_white_trend-(11).jpg