Οδηγός αγοράς: Τα κολάν και τα μπουστάκια που θα χρειαστείς τώρα που ξεκινάς γυμναστήριο

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα κολάν και τα μπουστάκια που θα χρειαστείς τώρα που ξεκινάς γυμναστήριο

Γιατί και η γκαρνταρόμπα του γυμναστηρίου θέλει την ανανέωσή της.

Ο Ιανουάριος μπορεί να λένε πολλοί ότι είναι ο πιο καταθλιπτικός μήνας του χρόνου, αλλά αν κάνεις αυτό που πρέπει, δηλαδή θέσεις τις προτεραιότητές σου, μπορεί να γίνει ιδιαίτερα βοηθητικός για σένα. Γιατί μετά τη «φασαρία» των γιορτών συνήθως όλοι κάνουν μια ανάπαυλα, οπότε έχουμε και εμείς περισσότερο προσωπικό χρόνο. Και αν δεν τον έχεις, τότε θα πρέπει να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου με τέτοιο τρόπο, ώστε να καταφέρεις μέσα στο 2024 να κάνεις κάτι καλό και για σένα. Και η γυμναστική είναι μία από αυτές τις προτεραιότητες, που είναι must.

Photo-shared-by-TyLynn-Nguyen-on-January-06-2024-tagging-@splits59-and-@cabmate.-May-be-a-selfie-of-1-person-activewear-sportswear-shorts-and-text..jpg

Eδώ, δεν θα σου μιλήσουμε φυσικά για τις τέλειες αναλογίες και το πόσο πρέπει να αδυνατήσεις, γιατί κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Αυτό, όμως, που ισχύει στα σίγουρα είναι ότι πρέπει να προσέχεις για λόγους υγείας και ευεξίας τη φυσική σου κατάσταση, όποιος και αν είναι ο σωματότυπός σου, όποια και αν είναι η σιλουέτα σου. Γιατί οι σφριγηλές καμπύλες σου είναι ότι πιο sexy μπορεί να θαυμάσει κανείς πάνω σου. Βγάλε, λοιπόν, ένα σύντομο πρόγραμμα ασκήσεων στο σπίτι ή απευθύνσου σε ένα κοντινό χώρο γυμναστικής, ανακαλύπτοντας μια δραστηριότητα που σου ταιριάζει και αφιέρωσε λίγο από το χρόνο σου εκεί.

https://www.instagram.com/p/C2NYRBMR1pQ/

Και για να μπεις σε ακόμα πιο athleisure mood, ανανέωσε λίγο την αθλητική σου γκαρνταρόμπα με ένα μικρό shopping για καινούργια κολάν και μπουστάκια. Γιατί αυτά τα items; Γιατί είναι το άλφα και το ωμέγα μιας athleisure γκαρνταρόμπας και γιατί είναι επίσης τα μόνα που θα φορέσεις και θα αξιοποιήσεις και μετά τη γυμναστική σου. Συνδύασέ τα με χοντρές κάλτσες, clogs, φούτερ ή half zip knitwears για να πας σε ένα χαλαρό dinner ή για καφέ αμέσως μετά την πρακτική σου.

Έξι cool σύνολα με τζιν παντελόνι και πουλόβερ για να ξεκινήσεις χαλαρά την εβδομάδα σου

https://www.instagram.com/reel/Cj-QyKks5PD/

Αυτό εξάλλου είναι και το στυλ που προτιμούν και τα πιο γνωστά μοντέλα στις off duty εμφανίσεις τους, όπως η Kendall Jenner και η Hailey Bieber. Ακολουθούν οι καλύτερες επιλογές της αγοράς.

Editor's choices: