Οι κλασικές τάσεις στα τζιν παντελόνια που θα είναι πάντα επίκαιρες

Ναταλία Κατσακιώρη
Οι κλασικές τάσεις στα τζιν παντελόνια που θα είναι πάντα επίκαιρες
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Η denim era της μόδας είναι εδώ.

Και μιλάμε για τη δεύτερη denim era που ζει η μόδα. Τα 00s ήταν σίγουρα η πρώτη, όταν είδαμε τζιν παντελόνια ακόμα και σε κόκκινα χαλιά του Hollywood (θυμάσαι την Keira Knightley και τη Maria Carey με τζιν και τοπάκια σε εμφανίσεις που άφησαν ιστορία). Τώρα, λοιπόν, που η δεκαετία του 2000 έχει γίνει η αγαπημένη δεκαετία των Genzers, που την έχουν βάλει στο life style τους ακόμη και δεν έζησαν πραγματικά ποτέ σε αυτή, έρχενται οι τάσεις του 2024 να βάλουν το τζιν στο προσκήνιο πιο δυναμικά από ποτέ. Η αλήθεια ωστόσο είναι ότι οι περισσότεροι οίκοι είχαν ξεκινήσει να δουλεύουν σοβαρά με το αγαπημένο μας καραβόπανο κάποιες σεζόν νωρίτερα.

denim_trends-(6).jpg

Όλοι θυμόμαστε τα looks της Sarah Burton για τον Alexander McQueen και τα υπέροχα φορέματα με τα τεράστια μανίκια και τα εκπληκτικά corsets. Μέσα, όμως, σε όλον αυτό τον πυρετό με τα extravagant τζιν items, εμείς θα έχουμε πάντα το κλασικό μας τζιν παντελόνι που παραμένει το νούμερο ένα basic για κάθε γυναίκα, αλλά και άνδρα. Ακολουθούν όλα εκείνα τα σχέδια που θα είναι πάντα στην επικαιρότητα.

Οι 6 τάσεις στα φορέματα του χειμώνα που πρέπει να ξέρεις

denim_trends-(1).jpg

5 κλασικά denims που δεν είναι ποτέ out of fashion.

Wide leg: Είναι το τζιν που πάει σε όλα τα σώματα και έχει σωστή εφαρμογή σε όλες τις γυναίκες. Αν βάλεις τώρα ένα τέτοιο τζιν παντελόνι στη συλλογή σου, φρόντισε να έχει μια απόχρωση που να μπορείς να φορέσεις όλο το χρόνο.

denim_trends-(7).jpg

Το ίσιο τζιν παντελόνι με ψηλή μέση: Η ψηλή μέση είναι το δώρο της μόδας στις petite γυναίκες ή στις γυναίκες που δεν γεννήθηκαν με τα δίμετρα πόδια της Elle MacPherson. Είναι το πιο έξυπνο trick για να καλύψεοις μέση, κοιλίτσα και όποια άλλη τυχόν ατέλεια. Φοριέται επίσης με τα πάντα και είναι η καλύτερη επιλογή σε τζιν για βραδινή εμφάνιση.

denim_trends-(10).jpg

Bootcut: Ένα σχέδιο τομλώ να πω αδικημένο, ειδικά στη χώρα μας που δεν λατρεύουμε τις retro αναφορές. Είναι όμως ένα τζιν παντελόνι που μπορεί να αξιοποιηθεί όλες τις ώρες και με τα σωστά παπούτσια να κάνει τη σιλουέτα πιο ψηλόλιγνη από όσο είναι στην πραγματικότητα.

Flared: Η καμπάνα της καρδιάς μας. Ή αλλιώς αν θέλεις να είσαι θηλυκή με ένα τζιν παντελόνι. Ειδικά αν επιλέξεις ένα ελαστικό flared denim θα έχεις αυτόματα και το πιο άνετο piece της ντουλάπας σου.

denim_trends-(4).jpg
denim_trends-(11).jpg