Το λευκό παντελόνι είναι το αγαπημένο της Βίκυς Καγιά για το χειμώνα- Πώς να το συνδυάσεις με flats

Το λευκό παντελόνι είναι το αγαπημένο της Βίκυς Καγιά για το χειμώνα- Πώς να το συνδυάσεις με flats

Οι νέες της φωτογραφίες από το κέντρο της Αθήνας το επιβεβαιώνουν. 

Έχεις σκεφτεί ποτέ τι είναι αυτό που μας ενθουσιάζει στο στυλ της Βίκυς Καγιά; Είναι αυτή η αίσθηση που έχουμε όλες βλέποντάς της ότι αν ανοίξουμε τη ντουλάπα της θα βρούμε όλα τα staples μιας γυναικείας ντουλάπας σε ένα όλα εκείνα τα basic χρώματα που χρειαζόμαστε και θέλουμε να φοράμε καθημερινά. Και νομίζω ότι οι εικασίες μας δεν είναι και πολύ μακριά από την πραγματικότητα, αν κρίνουμε από τα βιντεάκια και τις φωτογραφίες που ανεβάζει από το σπίτι της και την ντουλάπα της, η οποία μοιάζει να κρύβει όλα τα essentials μιας γυναίκας όπως η Βίκυ Καγιά, η οποία επενδύει στην ποιότητα και τα εκλεκτικά designer items.

https://www.instagram.com/p/C2R-ZWUo_lX/

Aν ρίξεις, όμως, μια ματιά στα χειμερινά looks που μοιράστηκε μαζί μας μέσα στους προηγούμενους μήνες από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram θα παρατηρήσεις ότι έχει κάποια αγαπημένα items που φοράει στο repeat. Ένα από αυτά είναι και το άσπρο παντελόνι, το οποίο λατρεύει να φοράει μέσα στο χειμώνα και θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι από τις πρώτες Ελληνίδες που την είδαμε με άσπρο παντελόνι χωρίς να είναι καλοκαίρι. Το minimal chic style που υποστηρίζει είναι εξάλλου μία αισθητική που λατρεύει το λευκό ως χρώμα.

Πέντε styling tips που θα σε κρατήσουν ζεστή στο κρύο και θα απογειώσουν τα σύνολά σου

Η Βίκυ Καγιά έχει τρία διαφορετικά λευκά παντελόνια που φοράει στο repeat.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε σε μια βόλτα με τα παιδιά της στο κέντρο της Αθήνας, όπου εμφανίστηκε και πάλι με ένα λευκό παντελόνι, συνδυασμένο με sneakers, μαύρο top και ένα ωραίο σακάκι σε cream απόχρωση. Συμπλήρωσε το όλο look με ένα ζευγάρι slim sneakers.

Eκτός, όμως, από το συγκεκριμένο σχέδιο, η Βίκυ έχει επενδύσει και σε ένα wide leg ευκό παντελόνι, με ψηλή μέση και πιέτες. Ένα item που πήρε μαζί της στο ταξίδι που είχε κάνει στο Παρίσι και το φόρεσε με maxi, μαύρο παλτό.

vicky_kaya-(6).jpg

Το τρίτο και τελευταίο white pants της συλλογής της έχει το χρώμα της κρέμας και είναι σε ελαστικό ύφασμα, από όσο μπορύμε να διακρίνουμε. Με ωραίο, άνετη εφαρμογή έχει το κλασικό boot cut πατρόν και chic τσάκιση. Ένα παντελόνι για όλες τις ώρες.

https://www.instagram.com/p/C2Kgz9EIERW/