7 σύνολα για το χιόνι από τα Scandi girls -Είναι η απόλυτη έμπνευση της εβδομάδας

Ναταλία Κατσακιώρη
7 σύνολα για το χιόνι από τα Scandi girls -Είναι η απόλυτη έμπνευση της εβδομάδας

Σκουφάκια, μπότες και layering σε πρώτο πλάνο.

Είναι η πρώτη μέρα της Εβδομάδας Μόδας στην Κοπεγχάγη και ο κόσμος της μόδας αναμένει να δει τα πρώτα shows των Σκανδιναβών designers, οι οποίοι γίνονται όλο και πιο επίκαιροι, όλο και πιο δημοφιλείς, όλο και πιο αγαπημένοι των fashion experts, οι οποίοι πλέον έχουν ξεκινήσει να κλείνουν τις θέσεις τους τακτικά στα front rows των επιδείξεων της Κοπεγχάγης. Το στυλ των σχεδιαστών από τη Δανία και τη Σουηδία είναι τόσο ιδιαίτερο, όσο και το στυλ των ίδιων των Σκανδιναβών. Αντανακλά δηλαδή σχεδόν εκατό τις εκατό αυτό που βλέπεις στους δρόμους της πόλης.

scandi_looks-snow-(9).jpg

Πρώτον γιατί το scandinavian chic είναι το πιο original style στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή και δεύτερον επειδή όλοι οι Δανοί στηρίζουν -και πολύ σωστά- τα εγχώρια brands της χώρας τους, οπότε είναι και οι καλύτεροι διαφημιστές τους. Αν ρίξεις μια ματιά στους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς content creators που ασχολούνται με τη μόδα, θα διαπιστώσεις ότι πολλές κορυφαίες influencers ανήκουν στα λεγόμενα Scandi girls.

5 επίκαιρα παντελόνια που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ

https://www.instagram.com/p/CcQhwfMN81X/

Tο βασικό στοιχείο που έχει κάνει το σκανδιναβικό στυλ να ξεχωρίζει είναι η αντίθεση. Γιατί μέσα σε όλο αυτό το basic, minimal τοπίο τόσο στον τρόπο που ντύνονται, αλλά και στο design τους, θα δεις μικρές ή και μεγαλύτερες προσθήκες με χρώμα, statement αξεσουάρ και πολύ -μα πολύ!- layering. Είναι εξάλλου σχεδόν απαραίτητο, όταν ζεις σε μια τόσο βόρεια και κρύα χώρα όπως η Δανία, οπότε τα scandi gilrs είναι οι απόλυτες masters του είδους. Και για αυτό θα είναι και το inspo της εβδομάδας μας, τώρα που οι χαμηλές θερμοκρασίες χτύπησαν και τη χώρα μας.

scandi_looks-snow-(8).jpg

Πολύχρωμα πανωφόρια, croset κασκόλ και σκουφάκια, παντελόνια φορεμένα μαζί με φούστες και φουστάνια, moon boots και μποτάκια πεζοπορίας συνδυασμένα με office παντελόνια. Αυτά είναι μόνο κάποια από τα combos που θα απολαύσεις στην παρακάτω gallery έμπνευση, για να αντιγράψεις και εσύ μέσα στο κρύο των ημερών. Είναι η πιο updated λύση, πίστεψέ με.

7 υπέροχα outfits για να ντυθείς και εσύ στο χιόνι με στυλ.