Δέσποινα Βανδή: Φόρεσε το πιο cozy αθλητικό σύνολο με sneakers -Ιδανικό για το κρύο

Δέσποινα Βανδή: Φόρεσε το πιο cozy αθλητικό σύνολο με sneakers -Ιδανικό για το κρύο

Photo: NDP Photo Agency

Το maxi παλτό της ακολουθεί την απόλυτη τάση της σεζόν.

Σήμερα ξυπνήσαμε με έναν πολύ διαφορετικό καιρό. Κρύο, βροχή και χιόνια στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας προβλέπεται τις επόμενες μέρες, με την Αττική να μην είναι η εξαίρεση. Και ενώ το λευκό τοπίο σίγουρα συναρπάζει τους περισσότερους, η αλήθεια είναι ότι το τσουχτερό κρύο είναι ένα θέμα για το πώς να ντυθούμε τις μέρες με αέρα, βροχή και φυσικά χιόνι. Επίσης, εννοείται στη χώρα μας δεν έχουμε μάθει να ντυνόμαστε στο κρύο (για όλους τους ευνόητους λόγους), αλλά υπάρχουν πολλά έξυπνα styling tricks τα οποία μπορείς να ακολουθήσεις και να είσαι κομψή και fashionable ακόμα και εν μέσω κακοκαιρίας.

https://www.instagram.com/p/C1ide6Moa2H/

Ένα από τα inspos που θα δούμε σήμερα και θα μας δώσει την απαραίτητη έμπνευση για ένα αθλητικό look στην πόλη με cozy στοιχεία είναι και η Δέσποινα Βανδή, που έκανε τη βόλτα της στην πόλη και ήταν όπως πάντα ενημερωμένη και elegant. Αυτή τη φορά με ένα athleisure outfit, που έχει όλες εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες, που κάνουν ένα σύνολο να ξεχωρίζει. Είναι η ιδανική επιλογή για τις ημέρες που έρχονται.

Οι 6 τάσεις στα φορέματα του χειμώνα που πρέπει να ξέρεις

Η Δέσποινα Βανδή με cozy αθλητικό σύνολο.

Ξεκινάμε από τα βασικά. Αθλητικό σύνολο σημαίνει κολάν. Η Δέσποινα Βανδή σε πρόσφατη εμφάνισή της στο κέντρο της Αθήνας επέλεξε ένα διαχρονικό μαύρο κολάν, το οποίο συνδύασε με άσπρο, oversized t-shirt και από πάνω έβαλε μια επίσης φαρδιά, φούτερ ζακέτα με κουκούλα, ολοκληρώνοντας το όλο outfit με ένα υπέροχο maxi παλτό στην πιο επίκαιρη απόχρωση της σεζόν. Το καμηλό.

despoina_vandi-(3).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Τα παπούτσια που διάλεξε για το συγκεκριμένο look ήταν ένα ζευγάρι δερμάτινα sneakers επίσης σε μπεζ απόχρωση, ενώ η κατακόκκινη Birkin τσάντα της ήταν άκρως εντυπωσιακή και έκανε την εμφάνισή της να ξεχωρίζει. Μιλάμε για τον ορισμό της luxury bag, μία τσάντα που θεωρείται συλλεκτική και είναι μία αγορά επένδυση για τη ντουλάπα κάθε γυναίκας που μπορεί να την αποκτήσει.

despoina_vandi-(2).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Η Δέσποινα Βανδή πάντρεψε έξυπνα το πιο basic αθλητικό της σύνολο με δύο statement στοχεία, την τσάντα και το παλτό της, και κάπως έτσι δημιούργησε ένα super stylish casual σύνολο για τις κρύες μέρες.