Πέντε διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις τώρα το τζιν -Γιατί ο χειμώνας θέλει τις ανατροπές του

Ναταλία Κατσακιώρη
Πέντε διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις τώρα το τζιν -Γιατί ο χειμώνας θέλει τις ανατροπές του

Εκτός από το τζιν παντελόνι σου υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές που θα σε γοητεύσουν.

Denim, denim everywhere! Είναι το καλύτερο item που θα βρίσκεις πάντα μέσα στη ντουλάπα σου. Γιατί εννοείται ότι οι νέες τάσεις μας συνεπαίρνουν και μας κάνουν να «προδίδουμε» για λίγο όλα τα διαχρονικά basics της ντουλάπας μας, αλλά ποτέ δεν θα μπορέσουμε να τα ξεπεράσουμε. Μέσα σε αυτή την κατηγορία των basics συμπεριλαμβάνεται φυσικά και το τζιν παντελόνι μας, που είναι μια σταθερά στο στυλ μας. Εξάλλου το τζιν σαν ύφασμα περνάει την κορυφαία του φάση εδώ και έναν χρόνο περίπου και αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς με μια γρήγορη ματιά στις 2023/2024 collections των αγαπημένων μας σχεδιαστών.

denim_outfits-(11).jpg

Γιατί, όμως, όταν σκεφτόμαστε τζιν το μυαλό μας πηγαίνει αυτόματα στο τζιν παντελόνι μας; Να σε ενημερώσω ότι η τάση των denims έχει ξεπεράσει προ πολλού τα στενά πλαίσια του παντελονιού και μας έχει προσφέρει jackets, φούστες και φορέματα αλλά και μια πληθώρα αξεσουάρ (από καπέλα μέχρι τσάντες), τα οποία έρχονται να μας ανανεώσουν. Πάνω στην ώρα, λίγο πριν μπούμε και επίσημα στην άνοιξη, είναι η καλύτερη στιγμή να δούμε πώς μπορούμε να φορέσουμε λίγο διαφορετικά το τζιν.

denim_outfits-(15).jpg

Εμείς κάναμε μία μικρή έρευνα στο street style του μήνα και ανακαλύψαμε τα πιο όμορφα και inspiring looks που θα σε βάλουν σε σκέψεις και θα σου δώσουν την έμπνευση που αναζητάς. Γιατί ακόμα και το απλό τζιν παντελόνι σου μπορεί να γίνει πιο ενδιαφέρον. Πώς; Ακολουθούν ο τρόπος αναλυτικά.

denim_outfits-(13).jpg

Τα slim sneakers είναι η πιο επίκαιρη τάση στα αθλητικά της χρονιάς -7 outfits για να τα συνδυάσεις

denim_outfits-(12).jpg

5 τρόποι να φορέσεις το τζιν σου λίγο διαφορετικά: