7 outfits για να συνδυάσεις τα slim sneakers, την πιο επίκαιρη τάση στα αθλητικά της χρονιάς

Ναταλία Κατσακιώρη
7 outfits για να συνδυάσεις τα slim sneakers, την πιο επίκαιρη τάση στα αθλητικά της χρονιάς

Είναι τα κομψά αθλητικά που μπορείς να φορέσεις ακόμη και βράδυ.

Τα sneakers δεν είναι τώρα πια μια ανατρεπτική κατηγορία παπουτσιών, που αποτελεί πρόταση. Είναι ότι πιο κλασικό θα βρεις στη ντουλάπα τόσο των ανδρών, όσο και των γυναικών και έχουν κάνει τη ζωή μας πολύ πιο όμορφη, άνετη και πολύχρωμη από εκείνη τη στιγμή που βρέθηκαν στην κορυφή των shoe trends.

Έκτοτε οι τάσεις στα χρώματα, τα σχέδια και τις εκδοχές των sneakers μας έχουν δώσει τόσα πολλά δείγματα, που τώρα πια δεν ξέρουμε πού να εστιάσουμε. Για το 2024 η απάντηση είναι πιο ξεκάθαρη από ποτέ και αυτό γιατί τα 90s και τα 00s συνεχίζουν να είναι οι αγαπημένες δεκαετίες της μόδας, οπότε έχουμε και το αντίστοιχο inspo.

slim_sneakers-(8).jpg

Slim sneakers: Συνεχίζουν να είναι το πιο επίκαιρο σχέδιο και φέτος.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις παραητηρήσει τα συνεχόμενα sold outs των Samba της Adidas, ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια στο feed μας αυτή τη στιγμή. Φτάνει μόνο να αναφέρουμε ότι η μεταπώλησή τους σε sites με vintage designer items έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Είναι εξάλλου και το ζευγάρι που εκφράζει πιο ξεκάθαρα από οποιοδήποτε άλλο την τάση των slim sneakers.

slim_sneakers-(4).jpg

Τα slim sneakers είναι τα κομψά, μαζεμένα sneakers με retro λεπτομέρειες και λιτό σχεδιασμό που φορούσαμε οι περισσότερες φανατικά τη δεκαετία του 1990. Από τα κλασικά σχέδια της Adidas και της Nike μέχρι τα Osaka και τα Asics, που έχουν αρχίσει επίσης να είναι ξανά ιδιαίτερα δημοφιλή, τα slim sneakers θα συνεχίσουν να είναι must και το 2024. Ταιριάζουν εξάλλου τέλεια με τα baggy denims μας, τα wide leg παντελόνια αλλά και τα μάλλινα φορέματα της περιόδου.

H Jeanne Damas μόλις φόρεσε το πιο αγαπημένο πανωφόρι όλων των Γαλλίδων

slim_sneakers-(1).jpg

Στο street style τα έχουμε δει επίσης σε εφευρετικά σύνολα με micro mini φούστες, καλτσάκια και ενδιαφέροντα καλσόν, ενώνοντας το preppy style με όλη τη Y2K επιρροή των ημερών. Αν θέλεις να κάνεις τώρα μία προσθήκη στη συλλογή με τα παπούτσια μας, τότε επένδυσε σε ένα ζευγάρι slim sneakers με suede λεπτομέρειες και μια πρωτότυπη απόχρωση όπως το καφέ, το burgundy και το σκούρο πράσινο.

Street style inspo: