Ο Άγιος Βαλεντίνος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου θα είναι ροζ και όχι κόκκινος: 4 pink looks - έμπνευση

Ο Άγιος Βαλεντίνος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου θα είναι ροζ και όχι κόκκινος: 4 pink looks - έμπνευση

Η πιο ερωτική εβδομάδα φέτος δεν θα είναι κλισέ.

Καλό μήνα μας είχε ευχηθεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν λίγες μέρες και μας προέτρεψε μάλιστα να κάνουμε τον Φεβρουάριο λίγο πιο χρωματιστό και «ζουζουνιάρικο», όπως έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της. Με χρώματα όπως είναι το ροζ και το κόκκινο. Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι ο Φεβρουάριος είναι και ο μήνας του Αγίου Βαλεντίνου που έρχεται μέσα στις επόμενες δύο μέρες και μας έχει αναστατώσει κάπως. Όσο και αν δεν σου αρέσουν τα κλισέ ή ακόμα και αν είσαι single, μην χάσεις την ευκαιρία να γιορτάσεις μια μέρα ανάλαφρη και ξεχωριστή, που θα μας δώσει λίγη χαρά.

https://www.instagram.com/p/C3C3IVjN8_g/

Η Ηλιάνα πάντως φάνηκε από την αρχή του μήνα να έχει βάλει τους δικούς τους στυλιστικούς κανόνες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αφού εξαρχής ψήφισε το αγαπημένο της χρώμα, όχι μόνο για αυτή την ημέρα αλλά και για ολόκληρο το μήνα. Και δεν είναι άλλο από το ροζ. Φυσικά, το πιο συνηθισμένο χρώμα του έρωτα είναι σίγουρα το κόκκινο, αλλά τι θα έλεγες για το 2024 να κάνεις ένα πρωτότυπο mix and match και να συνδυάσεις και τα δύο χρώματα μαζί;

The Barrel Leg pants: Είναι η τάση στα παντελόνια της άνοιξης που θα λατρέψεις

https://www.instagram.com/p/C3GWcTANJ74/

O ροζ Βαλεντίνος θα είναι ο πιο stylish Βαλεντίνος.

Προφανώς και μετά από ένα καλοκαίρι όπου η μανία της Barbie μας έχει κάνει να βάλουμε αρκετά ροζ items στη συλλογή μας, θέλουμε να τα αξιοποιήσουμε και να τα φορέσουμε ξανά. Και η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η ιδανική περίσταση. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διάλεξε ήδη το ροζ για την ημέρα των γενεθλίων της με ένα off shoulder mini φόρεμα με puffy μανίκια, ένα φανταστικό ρομαντικό item, ενώ στην εκπομπή της εμφανίστηκε και πάλι με ένα mini, ντραπέ, floral printed dress στις ίδιες αποχρώσεις.

Στα άλλα δύο looks που έκανε μέσα στις προηγούμενες μέρες, το ένα ήταν ένα total Barbie pink σύνολο με παντελόνι, γόβες και ένα πλεκτό top, ενώ το πιο εντυπωσιακό outfit που την είδαμε τελευταία ήταν ένα φόρεμα, που το μισό ήταν φούξια και άλλο μισό κόκκινο. Ένα ασύμμετρο, παιχνιδιάρικο item, το οποίο η Ηλιάνα απογείωσε με ένα ζευγάρι matching, φούξια μπότες πάνω από το γόνατο. Και ο Φεβρουάριος βάφτηκε και επίσημα ροζ!