Οδηγός αγοράς: Τα κοσμήματα που θα κάνουμε σήμερα δώρο στον εαυτό μας έχουν άρωμα Αγίου Βαλεντίνου

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα κοσμήματα που θα κάνουμε σήμερα δώρο στον εαυτό μας έχουν άρωμα Αγίου Βαλεντίνου
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Χαρίστε λίγη αγάπη στον εαυτό σας με ένα κόσμημα σε ρομαντική διάθεση.

Χρόνια πολλά σε όλους! Όχι μόνο σε αυτούς που γιορτάζουν και ζουν ήδη τον έρωτα, αλλά και σε όλους αυτούς που έχουν ξεκινήσει ήδη την αναζήτησή του και αυτοί είναι πολλοί. Όλοι, όμως, θα πρέπει να γιορτάσουμε τη μέρα αυτή και να νιώσουμε τα πρώτα vibes της άνοιξης, μιας και ο έρωτας είναι ένα συναίσθημα που γεννιέται μέσα μας κυρίως κάτι τέτοιες υπέροχες μέρες με λιακάδα. Σαν τη σημερινή. Πού θα είσαι, λοιπόν, σήμερα; Στο γραφείο, στο σπίτι ή μήπως έχεις ρεπό;

valentines_jewelery-(2).jpg

Οδηγός αγοράς: Τα κόκκινα εσώρουχα για τον Άγιο Βαλέντινο έγιναν και πάλι cool

Μία βόλτα στα μαγαζιά επιβάλλεται μέσα στην ημέρα, ειδικά όταν είναι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, και εμείς θέλουμε να μπούμε σε full on διάθεση για τη βραδιά μας. Το σύνολο του date night σου λίγο-πολύ θα το έχεις ήδη βρει, οπότε τι μένει για να ολοκληρωθεί η όλη εμφάνιση του Βαλεντίνου; Ένα άκρως εντυπωσιακό κόσμημα, λαμπερό, με ρομαντικές αναφορές ή κάποιο έξυπνο μήνυμα, που θα κάνει το δικό του statement. Επίσης, πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι ένα κόσμημα είναι πάντα μια αγορά επένδυση, ένα διαχρονικό item που μπορείς να έχεις στη συλλογή σου.

valentines_jewelery-(4).jpg

Και η σημερινή γιορτή των ερωτευμένων είναι η καλύτερη ευκαιρία για αυτό. Γιατί εκτός από το ρομαντικό του πράγματος έχουμε και το ξεκάθαρο fashion στοιχείο των συλλογών για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Γιατί μην ξεχνάς ότι πολλά από τα αγαπημένα μας brands κοσμημάτων δημιουργούν αποκλειστικές συλλογές για τη σημερινή μέρα. Εκτός όλων των άλλων οι καρδιές είναι πιο hot από ποτέ και έχουν γίνει μεγάλη τάση για το 2024.

valentines_jewelery-(3).jpg

Τα ρομαντικά στοιχεία γενικότερα, όπως είναι οι καρδιές, οι φιόγκοι, οι πέρλες και τα λουλούδια θα έχουν την τιμητική τους μέσα στην άνοιξη, οπότε τώρα είναι η ευκαιρία να αγοράσεις ένα κόσμημα που θα γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα σου items μέσα στους επόμενους μήνες. Κάνε ένα ωραίο δώρο στον εαυτό σου και βάλε -έστω και μόνη σου- λίγο ρομαντισμό στο προσκήνιο.

valentines_jewelery-(1).jpg

Editor's choices: