Η καμπαρντίνα θα είναι και πάλι το νούμερο ένα πανωφόρι της άνοιξη

Ναταλία Κατσακιώρη
Η καμπαρντίνα θα είναι και πάλι το νούμερο ένα πανωφόρι της άνοιξη
Photo Credit: Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Όταν το πιο κλασικό πανωφόρι της άνοιξης ανανεώνεται. 

Τα πρώτα vibes της άνοιξης έχουν αρχίσει να γίνονται ορατά στην πόλη και στη ζωή μας με τη μέρα να μεγαλώνει, τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και εμάς να αναζητούμε ήδη πηγή έμπνευσης για τα πρώτα μας ανοιξιάτικα looks. Αυτή η αλλαγή εποχής συνδυάζεται πάντα και με την αλλαγή στη διάθεσή μας, γιατί αμέσως γινόμαστε πιο ευδιάθετες και ανοιχτές σε νέες προκλήσεις και νέες περιπέτειες σε ότι αφορά στο στυλ μας. Επειδή, όμως, η άνοιξη είναι μια μεταβατική περίοδος, η οποία υποχρεωτικά δυσκολεύει κάπως και το mix and match της καθημερινότητάς μας. Οπότε θέλουμε να αξιοποιήσουμε τα basics της ντουλάπας μας, αλλά ταυτόχρονα και να τα δούμε ανανεωμένα.

trenchcoat-(2).jpg

5 chic σύνολα με flats που φοράνε τώρα οι Γαλλίδες -Από μπαλαρίνες μέχρι loafers

trenchcoat-(12).jpg

Και την άνοιξη του 2024 ένα από τα πιο κλασικά πανωφόρια όλων των εποχών, aka η καμπαρντίνα, έρχεται να δώσει λύση σε όλα μας τα προβλήματα. Με μια μικρή ματιά στο feed σου και το street style που είδαμε στις εβδομάδες μόδας της Κοπεγχάγης, της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου θα διαπιστώσεις ότι τα trenchcoats είναι για ακόμη μια φορά το αγαπημένο jacket των fashion insiders μόνο που μέσα στο 2024 θα τις δούμε αρκετά ανανεωμένες.

Οι καμπαρντίνες αυτής της άνοιξης θα είναι πιο fashionable από ποτέ.

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά: ναι, προφανώς και η μπεζ, maxi καμπαρντίνα σου θα είναι πάντα in fashion. Αν όμως αναζητάς τώρα ένα νέο σχέδιο για τη συλλογή σου, τότε θα σου πρότεινα να επενδύσεις σε ένα από τα χρώματα της basic παλέτας, αλλά με ένα νέο πιο ενημερωμένο σχέδιο με puffy μανίκια ή ασύμμετρες λεπτομέρειες. Το δέρμα είναι πάντα επίσης μια καλή επιλογή, ειδικά όταν μιλάμε για επίκαιρα χρώματα όπως το burgundy ή το καμηλό και όλες τις αποχρώσεις του καφέ.

Τα λευκά παπούτσια είναι η έκπληξη του χειμώνα -Από μπότες μέχρι flats φόρεσέ τα σε κάθε περίσταση

trenchcoat-(3).jpg

Οι διαφάνειες και το vinyl είναι προφανώς οι πιο edgy εκδοχές ενός άκρως κλασικού jacket, που για το 2024 απολαμβάνει τη maxi εκδοχή του. Βάλε στο μυαλό σου και μία denim επιλογή, φυσικά, αλλά πρόσεξε να επιλέξεις ένα σκούρο blue denim ύφασμα, το οποίο θα μπορείς να φοράς ξανά και ξανά στο μέλλον.

trenchcoat-(10).jpg
trenchcoat-(4).jpg