Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε βόλτα με τον Ίαν Στρατή και το πιο stylish casual σύνολο με αρβυλάκια

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε βόλτα με τον Ίαν Στρατή και το πιο stylish casual σύνολο με αρβυλάκια

Με μαύρο δερμάτινο jacket και ένα καπέλο που ξεχώρισε.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της εγχώριας showbiz, η οποία κατάφερε να δημιουργήσει ένα σχεδόν εξολοκλήρου δικό της κοινό, το οποίο έχει προκύψει κυρίως από τα προσωπικά της social media αλλά και από το κανάλι της στο You Tube, το οποίο και μετράει χιλιάδες συνδρομητές. Η Μαίρη ξεκίνησε λοιπόν ως μια νεαρή κοπέλα που μας μίλαγε για όλες τις ανησυχίες της, έγινε επιχειρηματίας και πρόσφατα μαμά και κάπως έτσι την είδαμε να μεγαλώνει μαζί μας, οπότε -ναι!- ταυτιστήκαμε.

https://www.instagram.com/p/CyytSHxLQD0/

Ένα ακόμη στοιχείο με το οποίο τελικά ταυτιστήκαμε σε σχέση με τη Μαίρη είναι και το στυλ της. Η γνωστή παρουσιάστρια είχε πάντα μια ειλικρίνεια, η οποία έβγαινε και στον τρόπο που ντυνόταν. Ας μην ξεχνάμε ότι ήταν μία από τις πρώτες Ελληνίδες celebrities που τόλμησε να βάψει τα μαλλιά της μπλε, σε μια εποχή που το διαφορετικό ήταν ακόμα αμφιλεγόμενο. Η Μαίρη, όμως, έκανε και τη δική της σειρά ρούχων μαζί με τη φίλη της Αθηνά Οικονομάκου, το Project Soma, που σήμερα είναι πολύ επιτυχημένη και έχουν μάλιστα και ένα δικό τους κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας. Κάπως έτσι όλα της τα looks είναι μεγάλη έμπνευση και για εμάς και πάντα θέλουμε να υιοθετήσουμε όλες τις τάσεις που φοράει κατά καιρούς.

Η Κλέλια Ανδριολάτου έκανε ένα total black βραδινό outfit με sneakers

Το casual look της Μαίρης Συνατσάκη με μαύρα αρβυλάκια.

Μία από τις προηγούμενες μέρες η Μαίρη Συνατσάκη εκμεταλλεύτηκε τις λιακάδες που είχαμε στην Αθήνα και έκανε μια βόλτα με τον σύντροφό της Ίαν Στρατή και ο φωτογραφικός φακός φυσικά τους απαθανάτισε. Η Μαίρη είχε επιλέξει ένα πολύ stylish casual look από αυτά που συνηθίζει.

mairi_sunatsaki-(2).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Πιο συγκεκριμένα, την είδαμε με ένα απλό μαύρο top, μαύρο δερμάτινο jacket, χακί cropped παντελόνι με ψηλή μέση και ένα ζευγάρι αρβυλάκια που έδωσαν το σωστό ροκ atittude στην όλη εμφάνιση της Μαίρης, η οποία προσθέτει πάντα ιδιαίτερα αξεσουάρ στα σύνολά της. Αυτή τη φορά διάλεξε ένα μαύρο, fisherman καπέλο για να κάνει λίγο πιο edgy ένα κατά τα άλλα απλό, casual chic σύνολο για όλες τις ώρες.

mairi_sunatsaki-(3).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη: 15 outfits που μας ταξιδεύουν στην άνοιξη -Χρώματα και αέρινες υφές