5 chic σύνολα με flats που φοράνε τώρα οι Γαλλίδες -Από μπαλαρίνες μέχρι loafers

Ναταλία Κατσακιώρη
5 chic σύνολα με flats που φοράνε τώρα οι Γαλλίδες -Από μπαλαρίνες μέχρι loafers

Γιατί το french chic είναι ταυτισμένο με την ανεπιτήδευτη άνεση.

Τα flats είναι μία από τις τάσεις που είδαμε να επανέρχονται δυναμικά ήδη από το φετινό φθινόπωρο και κατέκλυσε τους δρόμους, Εννοείται ότι το trend προηγήθηκε στα catwalks με πάρα πολλούς designers να έχουν αποφασίσει να συνδυάσουν τα looks τους με ένα ζευγάρι flats, αφήνοντας για λίγο σε δεύτερη μοίρα τα ψηλοτάκουνα. Είναι εξάλλου πλέον ξεκάθαρο ότι οι γυναίκες έχουν κρεμάσει τα high heels πλέον και νιώθουν το ίδιο sexy και θηλυκές με τα άνετα, ίσια παπούτσια τους.

https://www.instagram.com/p/CygYPujqsMz/

Όταν μιλάμε για effortless θηλυκότητα, για coolness, για ανεπιτήδευτο στυλ και για flats, το μυαλό μας πηγαίνει αυτόματα σε όλα εκείνα τα κορίτσια που συναντάμε στους δρόμους του Παρισιού και ξέρουν πολύ καλά πώς να ντύνονται πάντα με στυλ, χωρίς να προσπερνούν την άνεση τους. Αυτή είναι και όλη η ουσία του French chic style: η αγάπη των Γαλλίδων για τη μόδα και τις τάσεις, που δεν ξεπερνά ποτέ το self care και την προσωπική τους αισθητική.

Τα λευκά παπούτσια είναι η έκπληξη του χειμώνα -Από μπότες μέχρι flats φόρεσέ τα σε κάθε περίσταση

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα οι επιλογές που έχουμε σε flats είναι τόσο πολλές, που σίγουρα ανάμεσα στα σχέδια της νέας σεζόν θα βρεις και ένα δικό σου νέο αγαπημένο. Το πιο κλασικό shape είναι σίγουρα τα loafers. Σε ανδρόγυνο στυλ ή με edgy chunky πάτο τα loafers και τα κλασικά μοκασίνια έχουν γίνει must τις τελευταίες σεζόν και κάπως έτσι θα έχεις βάλει και εσύ στη συλλογή σου τουλάχιστον ένα ζευγάρι.

https://www.instagram.com/p/C3QmpuPIcB7/

Το πιο ανατρεπτικό σχέδιο, βέβαια, για το 2024 είναι σίγουρα τα ballet flats- aka οι μπαλαρίνες- που εκτός από τη γνωστή τους άκρως girly εκδοχή, τις είδαμε και με εξαιρετικά γεωμετρικά σχέδια, με τετράγωνες και pointe μύτες. Τα sneakers είναι πάντα μία εξαιρετική επιλογή, ειδικά όταν μιλάμε για τα slim sneakers με τις retro αναφορές που μπορούν να φορεθούν κυριολεκτικά παντού.

Μην ξεχνάς ότι το καλύτερο matching για όλα τα flats του φετινού χειμώνα είναι ένα ζευγάρι κάλτσες ή κοντά καλτσάκια ή ακόμη και ένα πολύχρωμο καλσόν σε χοντρή, μάλλινη υφή.

5 casual chic σύνολα με flats που φοράνε τώρα οι Γαλλίδες:

Και τα styling tips για να τα απογειώσεις: