Scandi chic: Οι καλύτερες street style ιδέες για τις ανοιξιάτικες βόλτες μας στη πόλη

Ναταλία Κατσακιώρη
Scandi chic: Οι καλύτερες street style ιδέες για τις ανοιξιάτικες βόλτες μας στη πόλη
Photo Credit: Valentina Valdinoci / launchmetrics.com/spotlight

Αναζητείται έμπνευση; Έχουμε τα καλύτερα σύνολα για τις everyday εμφανίσεις σου. 

Άνοιξη και βόλτες στην πόλη πάνε μαζί. Είναι η καλύτερη περίοδος για να κυκλοφορήσεις στη γειτονιά σου, να ανακαλύψεις το κέντρο της πόλης, να επισκεφθείς άλλες περιοχές και να περάσεις χρόνο με τους αγαπημένους σου ανθρώπους, φίλους ή οικογένεια. Ο καιρός μας παρακινεί να βγούμε από το σπίτι και να αφήσουμε τον καναπέ μας, τώρα που ο ήλιος λάμπει αυτές τις μέρες και εμείς θέλουμε να ανανεωθούμε. Η ανανέωση αυτή δεν έρχεται μόνο όμως μέσα από τις εξόδους και τις νέες μας δραστηριότητες αλλά και μέσα από τα ανοιξιάτικα σύνολα που θα κάνουμε με όλα τα αγαπημένα spring items της ντουλάπας μας, που αρχίζουν σιγά-σιγά να βγαίνουν και πάλι μπροστά.

To eclectic grandpa style είναι η νέα αμφιλεγόμενη αισθητική που μας μύησε το vintage hunting

springtrends-(5).jpg

Και δεν υπάρχει καλύτερο inspo από τα αγαπημένα μας scandi girls, τα fashion girls από τις σκανδιναβικές χώρες -aka τη Δανία και τη Σουηδία- που έχουν δημιουργήσει ένα δικό τους signature style. Από τη μία μπορεί να τις δει κανείς με τα πιο basic σύνολα, βασισμένα σε όλα τα essentials της γυναικείας γκαρνταρόμπας και από την άλλη θα δεις στα profiles τους στο Instagram τα πιο πολύχρωμα και λουλουδένια looks με πολλά ιδιαίτερα pieces μαζί. Αυτή η αντίθεση είναι που κάνει το στυλ τους μοναδικό.

https://www.instagram.com/p/C35v6WDN1Wh/

Σε αυτή τη φάση βέβαια αυτό που θεωρώ ότι αξίζει να προσέξει κανείς στο scandinavian chic style είναι ο τρόπος με τον οποίο κάνουν layering. Γιατί αν κάποιος ξέρει από layering είναι τα Scandi girls. Και είναι απόλυτα λογικό αν αναλογιστεί κανείς ότι το δικό τους καλοκαίρι είναι όπως το φθινόπωρο σε μια μεσογειακή χώρα.

springtrends-(1).jpg

Πουκάμισα, σακάκια, καμπαρντίνες, office παντελόνια, shorts και baggy denims συνδυάζονται με μπότες, sneakers και όμορφα flats, ενώ τα αξεσουάρ παίζουν καθοριστικό ρόλο και εδώ.

Η Βίκυ Καγιά φοράει ήδη το fashionable παλτό που είδαμε στην εβδομάδα μόδας -Ιδανικό για την άνοιξη

springtrends-(3).jpg

Το άσπρο, το μαύρο, το cream και το γκρι είναι τα βασικά χρώματα της παλέτας της που τώρα την άνοιξη εμπλουτίζεται με ροζ, κόκκινο και άλλα ανάλαφρα pastels.

Τα 9 σύνολα που ξεχωρίσαμε στο feed μας: