Όσκαρ 2024: Το κόκκινο χαλί και οι πιο εντυπωσιακές οσκαρικές εμφανίσεις απευθείας στο Queen.gr

Ναταλία Κατσακιώρη
Όσκαρ 2024: Το κόκκινο χαλί και οι πιο εντυπωσιακές οσκαρικές εμφανίσεις απευθείας στο Queen.gr

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Λίγο πριν τη μεγάλη απονομή έχουμε τις best dressed κυρίες από το red carpet.

Καλώς ήρθατε στην 96η απονομή των βραβείων Oscar! Η μεγάλη βραδιά είναι εδώ και εμείς λέμε την πρώτη καλημέρα λίγο πριν ξεκινήσει live η μετάδοση της τελετής από το Dolby Theater του Λος Άντζελες, όπως και κάθε χρόνο. Μια βραδιά που αναμένεται να είναι γεμάτη ένταση, αγωνία, νικητές και ηττημένους, συγκινητικούς λόγους και ευχαριστίες και πολύ Hollywood glam. Είναι η κορύφωση των βραβείων της έβδομης τέχνης, που ξεκίνησαν την πορεία τους ήδη από τον Ιανουάριο, με τα χρυσά αγαλματίδια να επισφραγίζουν τους απόλυτους πρωταγωνιστές της χρονιάς που μας πέρασε.

Oscars

(Photo by Matt Sayles/Invision/AP, File)

Οι προβλέψεις και τα στοιχήματα έχουν κορυφωθεί μέσα στις προηγούμενες μέρες με τη χώρα μας να περιμένει φυσικά με ανυπομονησία τη βράβευση του Γιώργου Λάνθιμου και της Emma Stone για το αριστουργηματικό «Poor Things» που σάρωσε μέχρι στιγμής Χρυσές Σφαίρες και Bafta. Η στιγμή της τελικής απάντησης είναι πολύ κοντά.

Πριν, ωστόσο, μεταφερθούμε στην αίθουσα όπου μας περιμένει ο παρουσιαστής της βραδιάς Jimmy Kimmel, εμείς θα σταθούμε στα δικά μας βραβεία που θα δοθούν στο κόκκινο χαλί.

Film Awards Season

(Photo by Matt Sayles/Invision/AP, File)

Oscars 2024: Οι πιο διάσημοι στυλίστες αποκαλύπτουν τα μυστικά προετοιμασίας των stars

Ο κόσμος της μόδας έχει προετοιμαστεί εδώ και μήνες για τη μεγάλη βραδιά, με τους celebrity stylists να ζουν άλλη μία κορυφαία στιγμή της καριέρας τους και τα κυρίες της μεγάλης οθόνης να μεταμορφώνονται σε μούσες τους. Οι αφίξεις ολοκληρώθηκαν και εμείς έχουμε ήδη στα χέρια μας τις πιο εντυπωσιακές red carpet εμφανίσεις των Όσκαρ 2024.

Οι εκπλήξεις ξεκίνησαν, όμως, ήδη από τις πρώτες κυρίες που έφθασαν στο κόκκινο χαλί και πιο συγκεκριμένα από τη Vanessa Hudgens, μία από τις παρουσιάστριες του red carpet, η οποία εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλίτσα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη για πρώτη φορά με ένα ολόμαυρο Vera Wang look. Ένα pregnancy style με προδιαγραφές Oscars. Το μαύρο είναι γενικά ένα χρώμα που επιλέχθηκε από πολλές κυρίες για τη σημερινή τελετή με τα custom gowns τους να ποντάρουν στον κομψό σχεδιασμό τους και το άψογο shape.

96th Academy Awards - Arrivals

Η Vanessa Hudgens. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

AP24070789268508.jpg

Η Kirsten Dunst με Gucci.

Μία από τις μεγάλες πρωταγωνίστριες της βραδιάς, η Emma Stone, για άλλη μια φορά εμφανίστηκε στο red carpet με ένα custom made gown από τον αγαπημένο της οίκο Louis Vuitton. Μπορεί το look της να μην θύμιζε Bella Baxter αλλά ήταν άκρως εντυπωσιακό με peplum shape και ένα ανάγλυφο ύφασμα, που παρόλο το pale χρώμα του ταίριαζε υπέροχα στο δέρμα της.

96th Academy Awards - Arrivals

Emma Stone με custom Louis Vuitton(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Ένα από τα απρόοπτα των αφίξεων ήταν και η πτώση της Liza Koshy, η οποία σκόνταψε στην ουρά του εντυπωσιακού, off shoulder Marchesa gown της. Παρόλα αυτά φυσικά και σηκώθηκε και πάλι με χάρη και πόζαρε με την burgundy δημιουργία μπροστά από τα φλας. Ένα χειροκρότημα και εδώ!

https://www.instagram.com/reel/C4WaUGqvf7-/

Oι κορυφαίες red carpet εμφανίσεις: