Οδηγός αγοράς: 10 αθλητικά μπουστάκια για το athleisure look της άνοιξης

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: 10 αθλητικά μπουστάκια για το athleisure look της άνοιξης

Εσύ ξεκίνησες γυμναστική full on ή ακόμα;

Έτσι είναι: κάθε άνοιξη όλοι μας θυμόμαστε τις αμαρτίες του χειμώνα. Και τι εννοώ με αυτό; Ότι μετά από ένα διάστημα που σίγουρα η γυμναστική δεν είναι και προτεραιότητά μας, φθάσαμε σήμερα μετά από δύο σερί τριήμερα να ψάχνουμε ώρες στα ομαδικά του γυμναστηρίου της γειτονιάς μας. Οι personal trainers έχουν γεμίσει το πρόγραμμά τους και εμείς αναζητούμε έμπνευση για τη γυμναστική που θα μας ξεσηκώσει και θα μας κάνει να μπούμε στο γυμναστήριο με τη θέλησή μας. Γιατί όσο ανοίγει ο καιρός, τόσο από τη μία σκεφτόμαστε την απόσταση που μας χωρίζει από το bikini body μας, αλλά από την άλλη προτιμάμε να περάσουμε χρόνο με τους αγαπημένους μας κάνοντας βόλτες στην ανοιξιάτικη πόλη.

Οι 5 τάσεις από τα 90s που θα φορέσουμε την άνοιξη του 2024

athleisure_tops-(2).jpg

Photo Credit: @alicepilate

Αν σε παρηγορεί κάπως, νομίζω ότι όλοι είμαστε στην ίδια διάθεση και έχουμε τα ίδια αυτά mixed feelings κάθε φορά που περνάμε ένα ακόμη απόγευμα στη γυμναστική αίθουσα μετά το γραφείο αντί να πίνουμε τα after work cocktails μας. Το σωστό είναι φυσικά να έχουμε την άσκηση στη ζωή μας καθόλη τη διάρκεια του έτους, προσπαθώντας να βρισκόμαστε σε μια ισορροπία, όχι φυσικά γιατί θέλουμε να ακολουθήσουμε τα κλασικά στερεότυπα ( who cares!), αλλά γιατί ένα δυνατό σώμα είναι αυτό που θα μας βοηθήσει να έχουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

https://www.instagram.com/p/C4_bCtbvlb_/

Ο σωστός, λοιπόν, εξοπλισμός είναι απαραίτητος για να μπούμε σε full mood άθλησης και όταν λέω εξοπλισμό, δεν εννοώ φυσικά τα βαράκια, αλλά το athleisure look της άνοιξης. Τα pastel χρώματα και οι bold αποχρώσεις είναι αυτές που κυριαρχούν στα trends του 2024. Και εμείς σήμερα έχουμε βρει τις καλύτερες προτάσεις σε αθλητικά μπουστάκια.

athleisure_tops-(3).jpg

Photo Credit: SKIMS

Είναι σίγουρα τα πιο άνετα και βολικά tops, όποιο είδος προπόνησης και αν έχεις επιλέξει και εμείς δημιουργήσαμε μία πολύχρωμη shopping list, μέσα στην οποία θα ανακαλύψεις σίγουρα το νέο δικό σου αγαπημένο bra top για τη νέα σεζόν. Κάνε ένα ωραίο σετάκι με κολάν ή shorts και είσαι έτοιμη για νέες περιπέτειες.

Οι statement γιακάδες επανέρχονται στο ανοιξιάτικο ντύσιμο -Ώρα για φρου φρου!

athleisure_tops-(1).jpg

Photo Credit: @emilisindlev

Editor's choices: