Τα 7 stylish παντελόνια που θα φορέσουμε την άνοιξη -Εκτός από τζιν

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 7 stylish παντελόνια που θα φορέσουμε την άνοιξη -Εκτός από τζιν
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Τα παντελόνια που κυριαρχούν στις τάσεις της άνοιξης.

Το κεφάλαιο παντελόνι είναι ένα από τα πιο βασικά στη γυναικεία ντουλάπα του σήμερα. Και τι είναι αυτό που προσέχεις πάνω από όλα σε ένα παντελόνι; Την εφαρμογή του.

spring-pants-(1).jpg

Αυτό το ανοιξιάτικο φόρεμα είναι η go to επιλογή για όλες τις ώρες

spring-pants-(2).jpg

Εκτός, λοιπόν, από το κλασικό και αγαπημένο μας τζιν παντελόνι θα κάνεις σίγουρα ήδη τη δική σου έρευνα για τις τάσεις στα υφασμάτινα παντελόνια της ανοιξιάτικες σεζόν του 2024, που είναι σίγουρα πιο ενδιαφέροντα αυτή τη στιγμή.

spring-pants-(14).jpg

7 παντελόνια για να πεις αντίο τζιν!

Δερμάτινο παντελόνι: Είναι η εποχή που μπορείς ακόμη να φορέσεις κάποια χειμερινά κομμάτια κάτω από τον ανοιξιάτικο ήλιο. Και η αντιφατική αισθητική ενός τόσο ιδιαίτερου υλικού όπως είναι το δέρμα, με ένα απλό t-shirt μπορεί να απογειώσει το coolness ενός τέτοιου look.

spring-pants-(12).jpg

Tracksuit pants: Το έχουμε πει ήδη. Οι φόρμες επιστρέφουν και θα τις φορέσουμε ξεκάθαρα και εκτός γυμναστηρίου. Επένδυσε σε μία φόρμα με 80s στοιχεία και ένα πρωτότυπο χρώμα. Το κόκκινο είναι το δικό μας αγαπημένο.

spring-pants-(11).jpg

Pyjama pants: Είναι ένα σχέδιο που φοράς ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι. Οπότε γιατί να μην το επαναφέρεις και την άνοιξη του 2024. Σε αυτή τη φάση συνδύασέ το με ένα boxy δερμάτινο jacket.

spring-pants-(10).jpg

Capri pants: Carrie Bradshaw is alive! Eίναι το μόνο παντελόνι που θα σου προτείνω να δοκιμάσεις σε τζιν ύφασμα. Γιατί του πάει πολύ και μπορείς πιο εύκολα να το συνδυάσεις με τα παπούτσια της ντουλάπας σου. Προφανώς τα sling backs και τα mules είναι η καλύτερη επιλογή.

Night out και δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Ντύσου με έμπνευση το αγαπημένο σου cocktail

spring-pants-(8).jpg

Leopard: Το animal print είναι αυτό που θα σώσει τον κόσμο και αυτή την άνοιξη. Κάνε ένα outfit με λεοπάρ παντελόνι σε boot cut γραμμή και φόρεσε από πάνω ένα ωραίο t-shirt με logo ή χρώμα.

spring-pants-(7).jpg

Pure white: Το λευκό και το κόκκινο είναι δύο αποχρώσεις που θα λατρέψεις μέσα στην επόμενη σεζόν. Και επειδή ένα wide leg λευκό παντελόνι μπορεί πολύ εύκολα να μπει στη λίστα με τα essentials, θα σου πω να ακολουθήσεις αυτό τον δρόμο.

spring-pants-(6).jpg

Cargo: Στο είχα πει ότι ήρθαν για να μείνουν. Ένα cargo παντελόνι σε ωραίο βαμβακερό ύφασμα είναι το πρώτο item που θα φοράς μέσα στους επόμενους μήνες αντί για το τζιν σου. Εξάλλου ταιριάζει τέλεια με τα sneakers σου.

spring-pants-(5).jpg