Night out και δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Ντύσου με έμπνευση το αγαπημένο σου cocktail

Ναταλία Κατσακιώρη
Night out και δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Ντύσου με έμπνευση το αγαπημένο σου cocktail
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Ο πιο διασκεδαστικός τρόπος να κάνεις το δικό σου statement σύμφωνα με το αγαπημένο σου cocktail. Ένα cocktal night out όπως πρέπει να είναι!

Η λέξη cocktail έγινε πιο γνωστή στο γυναικείο κοινό μέσα από το Sex And The City. Ας είμαστε ειλικρινείς. Ελάχιστες γνωρίζαμε τι είναι τα Cosmopolitan πριν τα καταναλώσει στη μικρή οθόνη η πιο διάσημη γυναικοπαρέα.

cocktail-outfits-(9).jpg

Top handle bag: Αυτή η τάση στις τσάντες θα κυριαρχήσει το 2024

cocktail-outfits-(15).jpg

Kαι να που τα cocktails έχουν γίνει μία από τις κορυφαίες τάσεις της νυχτερινής ζωής της χώρας μας εδώ και χρόνια, και αυτό που επιλέγεις να πιες είναι μια μεγάλη δήλωση για την προσωπικότητά σου, το στυλ σου και την αισθητική σου.

cocktail-outfits-(4).jpg

Οι 5 τάσεις από τα 90s που θα φορέσουμε την άνοιξη του 2024

Ντύσου με έμπνευση το αγαπημένο σου cocktail. Cheers!

The whiskey coke

Σου αρέσει το 00s vibe και αυτό αντικατοπτρίζεται και στο cocktail που επιλέγεις να πιεις στο αγαπημένο σου στέκι. Ένα ωραίο, αρωματικό ουίσκι με λίγη Coca-Cola και μπόλικο πάγο είναι αυτό που θα παραγγείλεις, οπότε το Y2K trend είναι η καλύτερη επιλογή για σένα. Denim κάπρι παντελόνι, μυτερές γόβες, t-shirt και ένα old school γιλέκο και θα έχεις το απόλυτο Carrie Bradshaw σύνολο, αλλά πάντα με σύγχρονες αναφορές.

cocktail-outfits-(6).jpg

Aperol Spritz

Το πορτοκαλί, το κόκκινο και το κοραλί είναι το χρώμα σου. Κάνε ένα mix and match σε όλες αυτές τις αποχρώσεις ή πήγαινε σε ένα total colored outfit με τα συγκεκριμένα χρώματα. Αν φοβηθείς το bold του όλου look, τότε διάλεξε ένα κλασικό outfit όπως ένα κοστούμι, μία wide leg παντελόνα και ένα printed πουκάμισο. Τα αξεσουάρ σου θα πρέπει να κάνουν matching οπότε λέμε ναι σε neutrals και κόκκινο.

cocktail-outfits-(3).jpg

Τhe Margarita

Το λευκό και το πράσινο του lime θα είναι ο πρωταγωνιστής του συγκεκριμένου outfit. Οπότε μπορείς να επιλέξεις μία διαχρονική βάση σε λευκό ή μαύρο με ένα ιδιαίτερο print ή glam στοιχεία, την οποία θα αναδείξεις με ένα πανωφόρι στην παλέτα του πράσινου. Και cheers to your margaritas!

cocktail-outfits-(13).jpg

The Lychee Martini

Είναι ένα cocktail που θα επιλέξει μια γυναίκα η οποία απολαμβάνει τις γλυκιές γεύσεις, το ρομαντισμό και το elegance. Οπότε και το ντύσιμό της είναι αντίστοιχο. Ένα ωραίο ρομαντικό φόρεμα με λεπτομέρειες σε florals, pastels και διακριτικά αξεσουάρ είναι τα στοιχεία που θέλεις για να ακολουθήσεις την έμπνευση αυτού του ποτού. Το μακιγιάζ σου θα πρέπει να είναι αντίστοιχα ελαφρύ, ενώ επίσης αυτή είναι η ιδανική συνθήκη για να υιοθετήσεις το bow era trend.

cocktail-outfits-(5).jpg

The Amaretto Sour

Γλυκόπικρο και αισθησιακό, το Amaretto Sour είναι ένα ποτό ιδανικό για τα after work drinks. Το σοκολατί, το μπεζ, το χρυσό, το λευκό της κρέμας και το χρυσό φυσικά θα είναι τα κύρια χρώματα του outfit. Εδώ θέλουμε να δούμε statement υφάσματα όπως τα metallics και το δέρμα σε πρωτότυπους συνδυασμούς. Τα αξεσουάρ μπορούν να γίνουν extravagant, όπως για παράδειγμα μια oversized αλυσίδα για το λαιμό.

cocktail-outfits-(12).jpg