Τα capri παντελόνια επιστρέφουν και αυτή τη φορά δεν θα τα μισήσεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα capri παντελόνια επιστρέφουν και αυτή τη φορά δεν θα τα μισήσεις
Courtesy of Jacquemus

Αξίζει να του δώσεις μια ευκαιρία και να αναδημιουργήσεις το iconic look της Carrie Bradshaw.

Η μόδα από τα 00s είναι η απόλυτη εμμονή των τελευταίων σεζόν. Και αν το δεις με χρονολογική σειρά είναι απόλυτα λογικό να επιστρέψουμε στο Y2K style αμέσως μετά την λατρεία των fashion insiders για τα 90s. Βέβαια, αυτό που δεν πιστεύαμε είναι ότι θα φορούσαμε και πάλι με μανία items όπως τα cargo παντελόνια μας, τα γυαλιά ηλίου σε στυλ μάσκα, τα pointed mules μας και τα capri παντελόνια. Carrie Bradshaw και Rachel Green, δύο περσόνες που έγιναν style icons το 2000, για πολύ διαφορετικούς λόγους βέβαια.

Οδηγός αγοράς: 10 άνετα yet stylish ζευγάρια με χαμηλό τακούνι για την Ανάσταση

New-York-str-S24-0281.jpg

Η μία ως το απόλυτο fashion icon της μικρής οθόνης έγινε σύμβολο της απελευθερωμένης, sexy γυναίκας, ενώ η δεύτερη αποθέωσε το minimal, corporate girl style, ενώ παράλληλα είχε και ιδιαίτερες casual στιγμές. Αν θυμηθείς, όμως, λίγο καλύτερα τα looks από τις τελευταίες σεζόν και των δύο σειρών στις οποίες πρωταγωνιστούσαν, θα διαπιστώσεις ότι το capri παντελόνι ήταν ένα από τα αγαπημένα τους items. Την άνοιξη του 2024 θα φορέσουμε και εμείς ξανά τα capri παντελόνια μας και αυτή τη φορά, όχι, δεν θα τα μισήσεις.

Photo-shared-by-ANAA-on-June-29-2023-tagging-@jacquemus-@nabila.gabr-and-@loulouferrary..jpg

Μιλάμε στην πραγματικότητα για ένα αρκετά αμφιλεγόμενο παντελόνι, που επειδή έχει αυτό ακριβώς το μήκος το οποίο σταματάει λίγο πιο κάτω από το γόνατο, δεν είναι και το αγαπημένο των γυναικών για λόγους «ανατομίας». Η συμβουλή μου θα ήταν να έρθεις στο σήμερα και να ξεχάσεις όλα εκείνα τα πρέπει του παρελθόντος που θεωρούσαν ότι μόνο μία τέλεια σιλουέτα θα μπορούσε να φορέσει σωστά ένα capri. Τόλμησε να ξεκινήσεις τη δοκιμή σου με ένα μαύρο, ελαστικό capri pants και πάρε έμπνευση για το styling από την παρακάτω gallery.

https://www.instagram.com/p/C1w5LqBOT-6/

Τα capri παντελόνια στα catwalks.

Eκτός βέβαια από το ολόμαυρο, ελαστικό, διαχρονικό capri τα catwalks ανέδειξαν και άλλες εκδοχές του σε πρωταγωνιστές της σεζόν. Το τζιν ας πούμε ήταν από τα πρώτα σχέδια που είδαμε στο show του Jacquemus ήδη από το 2023.

Phillip-Lim-S24-024.jpg

Phillip Lim SS24

Yπάρχουν επίσης πάντα και οι tailored επιλογές από σχεδιαστές όπως η Tory Burch και ο οίκος Blumarine.

Coperni-S24-028.jpg

Coperni SS24

1714566881507-724098892-Jacquemus-PO-S23-028.jpg

Jacquemus SS23

Courtesy of Jacquemus

Corporatecore: Το office style αλλάζει και γίνεται λίγο πιο πολύχρωμο και ενδιαφέρον -Όπως και εμείς