Back to reality: 10 σύνολα για να φορέσουμε στο γραφείο μετά το spring break

Ναταλία Κατσακιώρη
Back to reality: 10 σύνολα για να φορέσουμε στο γραφείο μετά το spring break
Photo Credit: Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Καμία επιστροφή στην πραγματικότητα δεν πρέπει να είναι βαρετή.

Δεν ξέρω αν το έχεις σκεφτεί ποτέ αλλά οι διακοπές του Πάσχα είναι το δικό μας spring break. Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, aka στην Αμερική, έχουν ένα καθιερωμένο διάστημα που παίρνουν λίγο χρόνο off από τη δουλειά, τα σχολεία και τα πανεπιστήμια, γιορτάζοντας και το Πάσχα των καθολικών. Εμείς, λοιπόν, έχουμε το δικό μας spring break και κάνουμε τις διακοπές μας συνήθως στην εξοχή, ξεκλέβοντας λίγες ώρες χαλάρωσης. Τώρα, όμως, που επιστρέψαμε το πάρτι τελείωσε! Κυριολεκτικά και μεταφορικά, αφού η πρώτη εβδομάδα πίσω στην εργασία μας και τις υποχρεώσεις μας είναι σίγουρα βαριά. Και πώς μπορείς να κάνεις λίγο καλύτερη τη μέρα σου, λίγο πριν φύγεις από το σπίτι το πρωί; Με ένα φανταστικό outfit εννοείται.

Balletcore: Η τάση που θα φέρει την tutu φούστα της Carrie Bradshaw ξανά στο προσκήνιο

ofice-looks-(16).jpg

Είμαι σίγουρη ότι κάπου βαθιά μέσα σου θέλεις να σταματήσεις να διαβάζεις αυτό το άρθρο και να φορέσεις απλώς ένα τζιν και ένα πουκάμισο και αύριο στο γραφείο. Ωστόσο, θα επιμείνω και θα πω ότι ένα ωραίο outfit με άνετη γραμμή, λιτό design, μαλακά υφάσματα και διαχρονικό elegance είναι πάντα αρκετό για να κάνει τη διάθεσή μας λίγο πιο ανεβασμένη. Πριν βγεις, λοιπόν, από το σπίτι δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να ντυθεί με τις νέες office τάσεις της άνοιξης, αξιοποιώντας τα items που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου.

ofice-looks-(22).jpg

Πουκάμισα, wide leg παντελόνια, midi φούστες, φορέματα και τα γιλέκα έρχονται να φορεθούν με εφευρετικό mix and match και να κάνουν λίγο καλύτερη τη μέρα μας. Οι γραμμές που θα σου πρότεινα για τις πρώτες μέρες επιστροφής στην καθημερινότητα είναι προφανώς οι loose και oversized γραμμές, που θα σε κρατήσουν άνετη και δροσερή. Χρησιμοποιήσε τις ζώνες και τα κοσμήματά σου για τους δώσεις σχήμα και απαραίτητο glam touch.

ofice-looks-(1).jpg

Tα παπούτσια που θα προτιμήσουμε είναι τα flats σε κάθε περίπτωση, είτε μιλάμε για sneakers, είτε για loafers. Ο απόλυτος πρωταγωνιστής είναι φυσικά οι μπαλαρίνες, οπότε οι επιλογές είναι πολλές.

ofice-looks-(2).jpg

Η Δέσποινα Βανδή και το matching πασχαλινό σύνολο με το Βασίλη Μπισμπίκη -Το σακάκι πρωταγωνιστεί

10 office style looks: