6+1 minimal σύνολα που θα φορέσουμε τις μέρες του καύσωνα

Ναταλία Κατσακιώρη
6+1 minimal σύνολα που θα φορέσουμε τις μέρες του καύσωνα

Τα 7 σύνολα που θα σε βοηθήσουν να περάσεις τα 40άρια με στυλ.

Ήρθαν νωρίς και χωρίς να τα περιμένουμε. Τα πρώτα σαραντάρια του καλοκαιριού μας βρήκαν σίγουρα εξαιρετικά νωρίς, αφού ακόμα βρισκόμαστε στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, αλλά και απροετοίμαστους μιας και μέσα σε μία και μόλις εβδομάδα πρέπει να προετοιμαστούμε για συνθήκες καύσωνα. Και όταν να προετοιμαστούμε, δεν εννοώ φυσικά τα κλιματιστικά και τους ανεμιστήρες, αλλά το all day look με το οποίο θα αποφασίσουμε να φύγουμε το πρωί από το σπίτι, ενώ σε λίγες ώρες αναμένονται τόσο υψηλές θερμοκρασίες. Και όπως σε κάθε δύσκολη περίσταση για ένα fashion girl, έχουμε μάθει να επιστρέφουμε στα basics, το ίδιο θα κάνουμε και τώρα.

Τζιν + σανδάλια: Είναι ο αγαπημένος casual συνδυασμός της Χριστίνας Μπόμπα για το καλοκαίρι

https://www.instagram.com/p/C69PLQsNeai/

Το έχω πει πολλές φορές και θα συνεχίζω να το υποστηρίζω: τα βασικά κομμάτια της ντουλάπας μας είναι αυτά που δεν θα μας προδώσουν ποτέ. Ειδικά όταν μιλάμε για τα καλοκαιρινά essentials, τα οποία συνήθως έχουν και την αντίστοιχη ανάλαφρη αισθητική και ποιότητα. Η συμβουλή μου λοιπόν για να μπορέσεις να ντυθείς με στυλ αλλά και άνεση τις μέρες του καύσωνα είναι ο μινιμαλισμός. Κάθε fashion expert θα σου πει το ίδιο, εξηγώντας το κομμάτι minimal chic ως εξής: απλά ρούχα, λιτές γραμμές, φυσικά υφάσματα, basic χρώματα και μαλακά παπούτσια. Όλα αυτά μαζί δεν μπορούν παρά να είναι η καλύτερη επιλογή μια μέρα που οι σαράντα βαθμοί θα καίνε την πόλη και εσύ θα έχεις αμέτρητες υποχρεώσεις.

https://www.instagram.com/reel/C7zaeKePzKO/

Για καλή μας τύχη το quiet luxury έχει διευκολύνει πολύ τη ζωή μας και έχει κάνει τα πράγματα πολύ πιο απλά για το styling, προσφέροντάς μας αμέτρητες επιλογές στις νέες συλλογές των αγαπημένων μας brands. Το λινό είναι και πάλι ο πρωταγωνιστής του minimal style του καλοκαιριού, το ίδιο και οι oversized γραμμές. Εκτός, όμως, από τα wide leg παντελόνια, τα αέρινα φορέματα και τις ολόσωμες φόρμες, τα σορτς και τις midi φούστες, το 2024 έχουμε και δύο νέους συμμάχους που ήδη βλέπεις στους δρόμους της πόλης. Τις tailored βερμούδες και τα capri παντελόνια. Η ιδανική minimal εναλλακτική στα σύνολα γραφείου.

minimal_chic-summer-(7).jpg

To butter yellow είναι η σοφιστικέ απόχρωση που θα απογειώσει το καλοκαιρινό chic

6+1 σύνολα για τα πρώτα 40άρια του καλοκαιριού: