Απορία της ημέρας: καλσόν ή γυμνά πόδια;

Απορία της ημέρας: καλσόν ή γυμνά πόδια;

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες στυλιστικές συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας
Γεια σου Queen.gr,
Με λένε Έλενα και μου αρέσει να φοράω φούστες και φορέματα. Το πρόβλημά μου είναι πως δεν ξέρω πώς να τα συνδυάσω με καλσόν, ή να αφήσω τα πόδια μου γυμνά; Η αλήθεια είναι πως κρυώνω και διαλέγω συχνά καλσόν, αλλά στα περιοδικά βλέπω τις celebrity να μη φορούν τίποτα. Εσείς τι με συμβουλεύετε να κάνω;

Η άποψη του Queen.gr
Αγαπητή Έλενα,
Η αλήθεια είναι πως το καλσόν ζεσταίνει τις κρύες νύχτες του χειμώνα και αποτελεί τη σίγουρη λύση για το πρωινό σας ντύσιμο και τις βόλτες στα χιονισμένα θέρετρα. Εξυπηρετεί επίσης στο ιδιαίτερο στυλ καθώς μπορείτε να πειραματιστείτε με αμέτρητα χρώματα και σχέδια, ενώ φορώντας το μπορείτε να καβαλήσετε το ποδήλατό σας, να ανέβετε στη μηχανή του φίλου σας, χωρίς να φοβάστε μη φανεί το δαντελένιο σας εσώρουχο.

Μέχρι εδώ όλα καλά, αλλά δυστυχώς είμαστε υπέρ των γυμνών ποδιών μαζί με όλα τα αρνητικά που συνεπάγονται. Το υπέρτατο look μπορεί να σας οδηγήσει στο κρεβάτι με πυρετό, να σας υποχρεώνει να έχετε πόδια προσεγμένα στη λεπτομέρεια και να κυκλοφορείτε χειμώνα καλοκαίρι με πέδιλα και peep toes, αλλά αν θέλετε να σας θυμούνται όλοι για το ντύσιμό σας τότε θυσιαστείτε στο βωμό της μόδας.

Τα διάσημα κορίτσια φρόντισαν να φορέσουν μια γούνα για να κρατηθούν ζεστές, ήπιαν και λίγο κονιάκ και μια χαρά το έκαναν το fashion statement.

Mπορείτε και εσείς, δοκιμάστε το!