Το Queen.gr σας μαθαίνει πως να φορέσετε το πετρόλ φόρεμα στον καλοκαιρινό γάμο

Το Queen.gr σας μαθαίνει πως να φορέσετε το πετρόλ φόρεμα στον καλοκαιρινό γάμο

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες στυλιστικές συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας,

Αγόρασα ένα φόρεμα σε ίσια γραμμή μέχρι το γόνατο σε χρώμα πετρόλ. Με τι χρώμα παπούτσια μπορώ να το συνδυάσω; Σκέφτομαι να παραγγείλω στο ίδιο χρώμα με ασημί λεπτομέρειες. Τι μου προτείνετε; Τι χρώμα τσάντα να πάρω; Πασμίνα στο ίδιο χρώμα να πάρω; Το φόρεμα θα το φορέσω σε γάμο τον Μάιο.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Ανδρονίκη

Η άποψη του Queen.gr

Αγαπητή Ανδρονίκη,
Το πετρόλ είναι ένα χρώμα αρκετά σκούρο που χρειάζεται κάτι πιο έντονο για να αναδειχθεί. Απέφυγε να παραγγείλεις γόβες στο ίδιο χρώμα και επένδυσε σε πέδιλα σε καφέ ή nude απόχρωση αν δε θες να ρισκάρεις.

Εάν πάλι σου αρέσει να παίζεις με τους συνδυασμούς κάνε μία βόλτα στα μαγαζιά και αυτή θα βρεις πολλά διαφορετικά σχέδια σε γόβες και πέδιλα με έντονα fluo χρώματα και παστέλ. Ένα σομόν, baby pink ακόμα και απαλό κίτρινο παπούτσι φαίνεται ιδανικό.

Η πασμίνα και η τσάντα θα πρέπει να ταιριάζουν με το παπούτσι που θα επιλέξεις. Έτσι μία nude ή καφέ γόβα θα συνδυαστεί τέλεια με μία μία αντίστοιχη τσάντα και μία oversized εμπριμέ πασμίνα στο χρώμα του δέρματος. Εάν πάλι επιλέξετε κάτι πιο χρωματιστό τότε επενδύστε σε ίδιο χρώμα τσάντα ή σκουρόχρωμη με ίδιας απόχρωσης πασμίνα. Σε γενικές γραμμές ίσως να μπορείτε να αποφύγετε την πασμίνα καθώς καθώς είναι αρκετά παλιομοδίτικη σαν ιδέα και ευτυχώς το Μάιο έχει αρκετά ζεστό καιρό.
Καλή σας επιτυχία!


Στείλτε μας τις απορίες σας στο info@queen.dpg.gr και διαβάστε περισσότερες συμβουλές στο Queen Μεζούρα