Το Queen.gr σας μαθαίνει πως να φορέσετε τη λευκή μίνι φούστα

Το Queen.gr σας μαθαίνει πως να φορέσετε τη λευκή μίνι φούστα

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες στυλιστικές συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας,
Έχω την παρακάτω φούστα της φωτογραφίας την οποία απέκτησα πρόσφατα. Θα ήθελα τη γνώμη σας πώς να τη φορέσω. Είμαι 19 χρονών και το σώμα μου είναι κανονικό. Θα ήθελα να μου προτείνετε τρόπους καθημερινούς, αλλά και πιο επίσημους για να τη φορέσω, όπως το βράδυ στην Ανάσταση και το club. Μου αρέσουν και οι μπαλαρίνες και τα ψηλά παπούτσια, ενώ θα ήθελα να ξέρω με τι χρώμα και τι τύπο μπλούζας μπορώ να τη συνδυάσω.

Ευχαριστώ πολύ,
Χριστίνα

Η απάντηση του Queen.gr


Αγαπητή Χριστίνα,
Η λευκή κολλητή φούστα πάνω από το γόνατο, είναι μία από τις πιο εύκολες και ασφαλείς επιλογές που θα μπορούσες να κάνεις. Εάν κολακεύει το σώμα σου και δε δείχνει τις ατέλειες (γιατί να ξέρεις αυτές οι φούστες είναι λίγο ύπουλες), τότε φόρεσέ την άφοβα όλες τις ώρες της ημέρας. Από το πρωί με ένα κοντό κομμένο tshirt και τζιν ή καρώ πουκάμισο που μπορεί να σεταριστεί με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, plimsolls ή εσπαντρίγιες, μέχρι το βράδυ στην πιο επίσημη εκδοχή της.

Για την Ανάσταση και τη βραδινή έξοδο διάλεξε οπωσδήποτε τα πιο ψηλά σου τακούνια και φόρεσε ένα ημιδιάφανο φλοράλ πουκάμισο, ή ακόμα και μονόχρωμο. Μπορείς επίσης να διαλέξεις μαύρο κορμάκι και από πάνω δερμάτινο jacket ή κοντή δαντελένια μπλούζα σε πιο φαρδιά γραμμή.

Μην ξεχνάς πως πλέον το dresscode μας έχει απλοποιηθεί οπότε ακόμα και το Πάσχα θα σου προτείναμε να μην το παρακάνεις και να επιμείνεις σε πιο απλούς συνδυασμούς.
Καλή σου επιτυχία!