Το Queen.gr σας βρίσκει το ιδανικό αθλητικό παπούτσι

Το Queen.gr σας βρίσκει το ιδανικό αθλητικό παπούτσι

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες στυλιστικές συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Αγαπητό Queen.gr,
Με λένε Δήμητρα και θέλω να σε ρωτήσω κάτι γιατί έχω μπερδευτεί. Μου αρέσει να παρακολουθώ τη μόδα αλλά είμαι και φανατική αθλήτρια και πιο συγκεκριμένα μου αρέσει να τρέχω. Δυστυχώς τα αθλητικά μου έχουν φθαρεί οπότε θέλω να τα αντικαταστήσω και όσο μοδάτα και να βρίσκω τα παπούτσια κατηγορίας plimsolls δε γίνεται να τα χρησιμοποιήσω στην προπόνησή μου. Καμία ιδέα; Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Η άποψη του Queen.gr

Αγαπητή Δήμητρα,
Όσο στυλάτα και να είναι τα πάνινα plimsolls συμφωνούμε μαζί σου, καθώς η αλήθεια είναι πως δε μπορείς να τα φορέσεις για να τρέξεις. Κράτα λοιπόν στη ντουλάπα σου τα μοδάτα παπούτσια της Άνοιξης και επένδυσε σε ένα ζευγάρι πραγματικά αθλητικά που θα κολακεύσουν το σώμα σου, αλλά θα βοηθήσουν και στην προπόνησή σου.

Τα νέα ASICS Gel Volt 33 σε μαύρο-φούξια χρώμα θα τα βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα INTERSPORT και θα σας κάνουν να αναστενάξετε δυνατά από ανακούφιση. Έχοντας την πρωτοποριακή τεχνολογία Gel Cushioning System, το καινούργιο σας αθλητικό μπορεί να απορροφά τους κραδασμούς κατά τη διάρκεια της άσκησης, ενώ με τη σόλα Full-Length Guidance Line™ και το προωθητικό στήριγμα Propulsion Trusstic™ φροντίζετε για τη σωστή θέση του ποδιού σας όσο εσείς τρέχετε.

Εκτός από αυτά, το νέο μοντέλο της Asics ζυγίζει μόνο 221 γραμμάρια και όχι μόνο δεν επιβαρύνει τη γυμναστική σας, αντίθετα την κάνει να μοιάζει παιχνιδάκι!
Ακόμα εδώ είστε;

Στείλτε μας τις απορίες σας στο info@queen.dpg.gr και διαβάστε περισσότερες συμβουλές στο Queen Μεζούρα.