Πώς να συνδυάσω το μάξι ριγέ φόρεμα;

Πώς να συνδυάσω το μάξι ριγέ φόρεμα;

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπέρα σας!

Θα χρειαστώ για ακόμα μία φορά τη βοήθειά σας...! Πρόσφατα αγόρασα ένα maxi ριγέ φόρεμα σε ίσια γραμμή (σχεδόν εφαρμοστό), έχει χοντρές μαύρες και μπλε ρίγες και δύο σκισίματα στο πλάι, περίπου μέχρι στο ύψος του γονάτου. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορώ να το συνδυάσω με σκούρο καφέ σανδάλια(τύπου Μοναστηράκι), με τι παπούτσια γενικότερα για casual και για βραδινή έξοδο και με τι accessories.

σας ευχαριστώ,
Πένυ

Η άποψη του Queen.gr

Γεια σου Πένυ,
σε ευχαριστούμε πολύ για το γράμμα σου. Αρχικά μπράβο για το μάξι ριγέ φόρεμα, εύκολο και άνετο μπορείς πραγματικά να το φοράς όλη μέρα χωρίς άγχος.


Να ξέρεις πως συνδυάζεται τέλεια με δερμάτινα σανδάλια, με σαγιονάρες πλαστικές, με εσπαντρίγιες αλλά και κλασικά plimsolls όπως τα Superga. Όσο πιο απλή, τόσο πιο φρέσκια και πιο όμορφη, αλλά αν θες να το εμπλουτίσεις με αξεσουάρ μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στα γυαλιά καθρέφτη, σε στέκα με λουλούδια, σε μαντήλι και φυσικά σε κοσμήματα. Εννοείται δε θα τα φοράς όλα αυτά μαζί. Ή τα κοσμήματα ή τα headpieces μην κυκλοφορείς και σαν τη λατέρνα.


Τώρα για βραδινό look επένδυσε σε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες εσπαντρίγιες ή απλά χαλαρά πέδιλα και μείνε μακριά από γόβες και mules.
Καλή σου επιτυχία!

ό, τι χρειαστείς εμείς είμαστε εδώ!

Στείλτε την δική σας απορία εδώ

Διαβάστε επίσης:

Φορέστε τα casual ρούχα σας στη βραδινή έξοδο όπως σας δείχνει το Queen.gr

To Queen.gr σας βρίσκει ολόσωμη φόρμα για τη φθινοπωρινή βάφτιση

To Queen.gr σας ντύνει αποκριάτικα με ρούχα από τη γκαρνταρόμπα σας

To Queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε τα κοσμήματά σας με στυλ