Fashion Debate: Μπορώ να βάλω παντελόνι ως καλεσμένη σε γάμο; Nαι ή Όχι;

Η Δέσποινα Καμπούρη υποστηρίζει με ενθουσιασμό «ναι», η Διονυσία Καλαποθαράκου σου εξηγεί γιατί πρέπει να διαλέξεις την ασφαλή λύση του φορέματος και η Ιωάννα Σαλαμούρα σου δείχνει κομψές προτάσεις και για τις δύο περιπτώσεις.

Δύο είναι οι μεγάλες αναζητήσεις για μία γυναίκα: αυτή του ιδανικού συντρόφου και του τι να φορέσει στον επόμενο γάμο που θα πάει. Στην πρώτη δεν μπορούμε να βοηθήσουμε μέσα από αυτό εδώ το Fashion Debate, αλλά σε ό,τι αφορά τη δεύτερη ίσως και να σου έχουμε απάντηση. Το ερώτημα που τέθηκε στην εκπομπή αυτής της εβδομάδας ήταν «αν μπορεί κάποια να φορέσει παντελόνι ως καλεσμένη σε γάμο ή αν το φόρεμα είναι μονόδρομος»;

Η Διονυσία Καλαποθαράκου υποστηρίζει σθεναρά το φόρεμα επιχειρηματολογώντας και δίνοντας παραδείγματα σε ό,τι αφορά τους λόγους που πρέπει να σε οδηγήσουν στην «ασφαλή και κομψή» λύση του φορέματος. Η Δέσποινα Καμπούρη δίνει τη ψήφο της στην πιο εκκεντρική επιλογή του παντελονιού και μας εξηγεί το γιατί. Η Ιωάννα Σαλαμούρα σου προτείνει κομψά looks για να είσαι καλοντυμένη ό,τι και αν επιλέξεις τελικά… αφού φυσικά πατήσεις το play και δεις το παρακάτω video!
Δες επίσης: Fashion Debate: Παστέλ ή έντονα χρώματα, τι να φορέσω την άνοιξη;