Όταν η κόρη της Amanda Seyfried άκουσε την ηθοποιό να της μιλάει από την τηλεόραση

Όταν η κόρη της Amanda Seyfried άκουσε την ηθοποιό να της μιλάει από την τηλεόραση

Η Amanda Seyfried στα Emmy Awards 2022

AP

Η Seyfried πήρε το βραβείο της και απευθύνθηκε στην 5χρονη κόρη της live. 

Οι αντιδράσεις των παιδιών είναι πολλές φορές οι πιο ωραίες, διότι χαρακτηρίζονται από αυθορμητισμό σε αντίθεση με τη νοοτροπία των ενηλίκων που σκέφτονται λίγο παραπάνω πριν κάνουν κάποια ενέργεια.

Η κόρη της Amanda Seyfried, για παράδειγμα, αναφέρθηκε τη βραδιά της απονομής των βραβείων Emmy από την ίδια της τη μαμά, η οποία και μοιράστηκε με τους δημοσιογράφους ένα περιστατικό που συνέβη με την 5χρονη Nina.

Η Amanda Seyfried απευθύνθηκε στην κόρη της στην τηλεόραση

Η Amanda, λοιπόν, άφησε τη Nina στο σπίτι για να πάει στην τελετή των βραβείων και, όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της, αφού ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν, απευθύνθηκε στην κόρη της. Η ηθοποιός πίστευε ότι η μικρή θα κοιμόταν δεδομένου ότι την επόμενη μέρα θα πήγαινε πρώτη μέρα στο σχολείο, όμως, η Nina την είδε στην τηλεόραση και ακούγοντας ότι της μίλησε, έβαλε τα κλάματα.

«Η κόρη μου έβαλε τα κλάματα, επειδή μπερδεύτηκε που της μίλησα μέσω της τηλεόρασης, οπότε την πήρα τηλέφωνο. Υποτίθεται ότι θα ήταν στο κρεβάτι. Θα πάει στο σχολείο αύριο. Δεν περίμενα ότι θα ήταν αυτή η αντίδραση. Πρέπει να κάνω μία συζήτηση με τη Nina όταν πάω σπίτι», είπε η Seyfried στους δημοσιογράφους μετά την απονομή του βραβείου της Καλύτερης Ηθοποιού σε limited σειρά.

Η Amanda Seyfried έπαιξε την Elizabeth Holmes στη σειρά The Dropout και κέρδισε κατευθείαν το κοινό με την ερμηνεία της.

Για την Jennifer Lawrence, η ζωή ξεκίνησε από την αρχή όταν έγινε μαμά