Για την Jennifer Lawrence, η ζωή ξεκίνησε από την αρχή όταν έγινε μαμά

Για την Jennifer Lawrence, η ζωή ξεκίνησε από την αρχή όταν έγινε μαμά

Η Jennifer Lawrence στο 12ο Veuve Clicquot Polo Classic το 2019

AP

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο την άλλαξε η μητρότητα.

Η Jennifer Lawrence έδωσε συνέντευξη στην αμερικανική Vogue και σχολίασε με τον δικό της μοναδικό τρόπο, τόσο πτυχές του επαγγελματικού της τομέα όσο και του προσωπικού. Η 32χρονη ηθοποιός που καλωσόρισε στον κόσμο τον περασμένο Φεβρουάριο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Cooke Maroney, αποκάλυψε το πόσο την έχει αλλάξει η μητρότητα, σε βαθμό που ούτε εκείνη το πίστευε.

People Jennifer Lawrence

Η μητρότητα στην τέχνη

Η δημοσιογράφος γρήγορα κατέδειξε την ταινία Joy (2016) ως μία από τις περιπτώσεις παραγωγών που διαφέρουν σε στυλ από τις υπόλοιπες που έχει αναλάβει η 32χρονη ηθοποιός. Η Lawrence, τότε, συνέδεσε την τέχνη με τη μητρότητα.

«Η τέχνη σχετίζεται με τη μαμά κάποιου. Διστάζω να το πω γιατί δε θέλω κάποιος να πάει πίσω, να δει τις ταινίες μου ή να δει συγκεκριμένα αυτήν την ταινία και να θεωρήσει ότι με αυτόν τον τρόπο σκιαγραφώ τη μητέρα μου. Η μητέρα μου είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πράγματα από την παιδική μου ηλικία που δουλεύω ακόμη», είπε.

Η δυσπιστία πριν έρθει στη ζωή ο γιος της

Πριν κρατήσει το παιδί στην αγκαλιά της, η Lawrence δεν μπορούσε να φανταστεί πώς ακριβώς είναι το συναίσθημα μίας μαμάς ούτε και την υπέρμετρη αγάπη που νιώθει.

«Είναι τόσο τρομακτικό το να μιλάω για τη μητρότητα, γιατί είναι διαφορετική για την κάθε μία. Αν πω ότι ήταν καταπληκτική από την αρχή, κάποιοι άνθρωποι μπορεί να νιώσουν άσχημα. Δυστυχώς, έχω τόσες πολλές φίλες που ήταν ειλικρινείς. Που είπαν ότι είναι τρομακτικό. Μπορεί να μην ταυτιστείς αμέσως. Μπορεί να μην ερωτευτείς αμέσως. Οπότε, ένιωσα τόσο έτοιμη για να συγχωρήσω. Θυμάμαι να περπατάω με μία από τις κολλητές μου όταν ήμουν 9 μηνών και να λέω ‘Όλοι λένε συνέχεια ότι θα αγαπάω το μωρό μου περισσότερο από τη γάτα μου. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Ίσως τον αγαπάω το ίδιο με τη γάτα μου;’», είπε.

Όλα άλλαξαν μετά τη γέννα

Μία μέρα μετά τη γέννηση του μωρού της, όμως, κάθε ανησυχία και δυσπιστία εξαφανίστηκε. Η Lawrence δήλωσε πως τότε ένιωσε σαν να ξεκίνησε η ζωή της από την αρχή.

«Το πρωί μετά τη γέννα, ένιωσα ότι όλη μου η ζωή είχε ξεκινήσει από την αρχή. ‘Τώρα είναι η πρώτη μέρα της ζωής μου’. Και απλώς κοιτούσα. Ήμουν τόσο ερωτευμένη. Επίσης, ερωτεύτηκα όλα τα μωρά παντού. Τα νεογέννητα είναι τόσο απίστευτα. Είναι αυτοί οι ροζ, πρησμένοι, εύθραυστοι μικροί επιζώντες. Τώρα αγαπάω όλα τα μωρά. Ακούω ένα μωρό να κλαίει σε ένα εστιατόριο και λέω ‘Ααα πόσο γλυκό’», σχολίασε και συνέχισε: «Η καρδιά μου έχει μεγαλώσει σε έναν βαθμό που δεν ήξερα (ότι γινόταν). Συμπεριλαμβάνω και τον σύζυγό μου σε αυτό. Είναι απλά και οι δύο εκεί -περπατούν, διασχίζουν δρόμους. Θα οδηγήσει μία μέρα (ο γιος μου). Θα είναι ένας χαζός έφηβος και θα βρίσκεται πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου. Κι εγώ μετά θα πω ‘Καληνύχτα’, αλλά ποιος θα μπορεί να κοιμηθεί;».