Τι θεωρεί σημαντικό για τα παιδιά της η Kate Middleton;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τι θεωρεί σημαντικό για τα παιδιά της η Kate Middleton;

Και συμφωνούμε απόλυτα μαζί της

Η Kate Middleton είναι μία υπέροχη μαμά και παρά το γεγονός πως δεν τη βλέπουμε πολύ συχνά σε εμφανίσεις με τα παιδάκια της (παρά μόνο σε royal εμφανίσεις) διαβάζουμε πως τους δίνει τα καλύτερα μαθήματα για τη ζωή τους. Ναι, μπορεί να είναι ακόμη πολύ μικρά, όμως η Δούκισσα του Cambridge τους δίνει ένα πολύ σημαντικό μάθημα κάθε πρωί. Ακόμη και στον πρίγκιπα Louis που δεν καταλαβαίνει και πολλά.

Την περασμένη Τρίτη η Kate παρευρέθηκε στο αθλητικό κέντρο Basildon όπου και παρακολούθησε το πρόγραμμα του Βασιλικού ιδρύματος κι εκεί μοιράστηκε με τον κόσμο και τα παιδιά το πιο σημαντικό μάθημα που δίνει κάθε μέρα στα τρία της παιδιά.

Μιλώντας σε μία fan, την Janet Emer, η Kate είπε: «Οι αγκαλιές είναι πολύ σημαντικές. Αυτό ακριβώς λέω στα παιδιά μου». Και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο σε αυτό με την Kate Middleton. Έχεις παρατηρήσει ποτέ τα συναισθήματα που σου βγάζει μία αγκαλιά; Τι επίδραση έχει στην ψυχολογία σου;Μπράβο Kate, ειλικρινά μίλησες στην ψυχή μας με αυτήν σου τη δήλωση. Οι αγκαλιές είναι το παν στη ζωή μας.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr

Διάβασε ακόμη: Η πρώτη εμφάνιση του πρίγκιπα Louis, μετά τη βάφτισή του είναι γεγονός