Γκολφ για όλη την οικογένεια και για καλό σκοπό

Γκολφ για όλη την οικογένεια και για καλό σκοπό

Τρίτη 21 Ιουνίου, ώρα 17:00, στο Γκολφ της Γλυφάδας.

Τα σχολεία έκλεισαν και τι καλύτερο, από το να περάσετε ένα όμορφο και ξέγνοιαστο, μαζί με τα παιδιά σας, παίζοντας, ζωγραφίζοντας και μαθαίνοντας και γκολφ.

Η ΕΛΕΠΑΠ, σε συνεργασία με τα πολυκαταστήματα Attica, διοργανώνουν ένα ξεχωριστό απόγευμα για ξεχωριστά παιδιά. Τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ περιμένουν τους μικρούς φίλους τους να ζωγραφίσουν μαζί τους και να συμμετέχουν σε τουρνουά golf .

Οι γονείς, θα περάσουμε εξίσου καλά, παίζοντας με τα παιδιά ή χαλαρώνοντας με φαγητό, παγωτά, καφέ και δροσιστικούς χυμούς. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε πίνακες που τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ σε συνεργασία με πολλούς μικρούς φίλους τους ετοίμασαν, στα πλαίσια της ενέργειας των πολυκαταστημάτων attica, «Βάλε και εσύ ένα χεράκι».

Η ΕΛΕΠΑΠ είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα το οποίο παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά από το 1937. Σήμερα διαθέτει 6 παραρτήματα σε όλη τη χώρα και μεριμνά για τη λειτουργική αποκατάσταση των παιδιών με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες, ενδεικτικά: Εγκεφαλική παράλυση, Νευρομυικές παθήσεις, Σύνδρομα με συνοδά κινητικά προβλήματα, Εγκεφαλοπάθειες, Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, Κακώσεις νωτιαίου μυελού, Μυελομηνιγγοκήλη, Σκολίωση, Κύφωση, Βλαισοπλατυποδία φροντίζοντας παράλληλα για την πλαισίωση των οικογενειών τους.

Με την συμμετοχή σας τους στηρίζετε, ενώ ταυτόχρονα δίνετε ένα μάθημα ζωής και στα παιδιά σας.

Η τιμή εισιτηρίου είναι €20, ενώ το δεύτερο παιδί κάθε οικογένειας θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Πληροφορίες στο τηλ: 210 7254726.