Η Μαρία Ηλιάκη μίλησε για την απώλεια των κιλών μετά τη γέννα και το μήνυμά της είναι ισχυρό

Πατούλια Κατερίνα
Η Μαρία Ηλιάκη μίλησε για την απώλεια των κιλών μετά τη γέννα και το μήνυμά της είναι ισχυρό

Όσα αποκάλυψε η Μαρία Ηλιάκη μπορεί και να σε εμπνεύσουν.

Ένα ενδιαφέρον live στο οποίο έκανε και ασκήσεις, έκανε η Μαρία Ηλιάκη με τη Μάντυ Περσάκη. Η νέα μαμά Μαρία, που έφερε στον κόσμο την κορούλα της στις αρχές Ιουνίου.

Η λεχώνα Ηλιάκη ξεκίνησε το live της μιλώντας για την απώλεια των κιλών της εγκυμοσύνης και είπε όσα θέλει να ακούσει κάθε νέα μανούλα.

«Επανένταξη μετά την εγκυμοσύνη, δεν σημαίνει πως να χάσεις τα κιλά της εγκυμοσύνης. Σε κάποιες γυναίκες φεύγουν πιο εύκολα, σε άλλες πιο δύσκολα, είτε τα χάσεις σε έναν μήνα, είτε σε ένα χρόνο, δεν έχει σημασία, η κάθε μία έχει τους ρυθμούς και θα χάσει τα κιλά όποτε το θέλει αυτή».

Λίγο αργότερα, η παρουσιάστρια που το διάστημα αυτό ζει στη Ζυρίχη μαζί με τον αγαπημένο της Στέλιο και την κορούλα της, αποκάλυψε το σοκ που έπαθε όταν είδε το σώμα της μετά την καισαρική:

«Όταν είδα το σώμα μου μετά την καισαρική, τρόμαξα από τα πρηξίματα και γέννησα πριν τις 40 εβδομάδες. To θέμα δεν είναι να φύγουν τα κιλά, το θέμα είναι να είμαστε χαρούμενες, γιατί οι ορμόνες χορεύουν και υπάρχει ένα μωρό που κλαίει».



Πάντως, από αυτό που είδαμε στο Live, η παρουσιάστρια έχει χάσει τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη και η ίδια αποκάλυψε πως θέλει να φύγει κι εκείνο το κάτω τμήμα της κοιλίτσας.