6 celebrities αγαπούν το σώμα και την εγκυμοσύνη τους – Τα εμπνευσμένα quotes τους

Μαρία Ροδίτη
6 celebrities αγαπούν το σώμα και την εγκυμοσύνη τους  – Τα εμπνευσμένα quotes τους

Πάρε έμπνευση από τη Hilary Duff, την Kim Kardashian και άλλες stars και νιώσε περήφανη για το σώμα σου μετά τον τοκετό.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η έλευση ενός μωρού στην οικογένεια φέρνει τεράστια χαρά και ευτυχία. Φέρνει, όμως, και πολλές αλλαγές μεταξύ των οποίων είναι και η αλλαγή στο σώμα της μητέρας.

Αν μόλις τώρα γέννησες και έφερες στον κόσμο το μωράκι σου, απόλαυσέ το. Μη δίνεις βάση σε σχόλια και ερωτήσεις που αφορούν το πότε θα χάσεις τα κιλά της εγκυμοσύνης. Μην ασχολείσαι με stars που μια εβδομάδα μετά τη γέννα έχουν… κοιλιακούς πέτρα.

Η κάθε γυναίκα και η κάθε μητέρα είναι διαφορετική. Η κάθε λεχώνα θέλει τον χρόνο της για να επανέλθει στο σώμα που είχε πριν την εγκυμοσύνη. Και να μην επανέλθεις ASAP, λοιπόν, τι έγινε; Έχεις το μωράκι σου να σε γεμίζει ευτυχία. Εκεί πρέπει να στραφεί τώρα η προσοχή σου και μόνο αυτό να σε ενδιαφέρει.

advent calendar1

Xmas countdown! 6 advent calendars για να δώσεις χαρά στο παιδί σου

Δεν βλέπεις την Kim Kardashian, την Ashley Graham και άλλες celebrities που το «φωνάζουν»; Αγάπησε το σώμα σου, αφοσιώσου στο μωράκι σου και… δες πέντε φανταστικά και εμπνευσμένα quotes που θα σε κάνουν να ξεχάσεις την κοιλίτσα σου!

Τα εμπνευσμένα quotes των celebrity μαμάδων

#1 Ashley Graham

Η Ashley Graham πάντα ήταν ειλικρινής με τις αλλαγές στο σώμα της μετά τις εγκυμοσύνες της. Στις αρχές του μήνα και λίγο πριν γεννήσει το δεύτερο παιδί της, το μοντέλο, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram account της κι έδειξε τις ραγάδες στην κοιλιά της.

https://www.instagram.com/p/CW_Fmc6rAZw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Ο Justin (σ.σ. Ervin, o σύζυγός της) λέει ότι οι ραγάδες μου μοιάζουν με το δέντρο της ζωής».

#2 Halsey

Μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, τον Ιούλιο του 2021, η Halsey μίλησε ανοιχτά στο Instagram για το γεγονός ότι δεν ήθελε πίσω το προ εγκυμοσύνης σώμα της.

«Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι εξακολουθείς να μοιάζεις με έγκυο για λίγο καιρό μετά τον τοκετό. Αυτό αλλάζει και το αφήνω. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να γυμναστώ τώρα. Είμαι πολύ κουρασμένη και πολύ απασχολημένη να παίζω με τον αγαπημένο μου γιο», έγραψε.

https://www.instagram.com/p/CU5PvBtp6sa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να τροφοδοτήσω την ψευδαίσθηση ότι πρόκειται να αισθάνεσαι και να φαίνεσαι τέλεια αμέσως μετά τον τοκετό. Αυτή δεν είναι η αφήγησή μου αυτήν τη στιγμή. Δεν θα έχω ποτέ το προ εγκυμοσύνης σώμα μου, όπως και να αλλάξει το σώμα μου, γιατί τώρα έχω ένα μωρό! Και αυτό με άλλαξε για πάντα, συναισθηματικά, πνευματικά και σωματικά. Αυτή η αλλαγή είναι μόνιμη. Και δεν θέλω να γυρίσω πίσω».

#3 Serena Williams

Μετά τη γέννηση της κόρης της, Alexis Olympia, το 2017, η Serena Williams είχε δηλώσει στο Allure: «Αφού πήρα εξιτήριο από το μαιευτήριο, είχα κοιλιά, αλλά σκέφτηκα ότι αυτό είναι cool. Έχω κοιλιά, γιατί το μωρό ήταν εκεί μέσα».



#4 Kim Kardashian

Μιλώντας στην εφαρμογή της για τη γέννηση του γιου της, Saint, το 2015, η Kim Kardashian αποκάλυψε την πίεση που ένιωσε για να επανέλθει στα κιλά της.

Η reality star είπε χαρακτηριστικά: «Ζήλευα τόσο πολύ τις γυναίκες που είχαν πάρει 25 κιλά και μετά τη γέννα είχαν επίπεδες κοιλιές και έμοιαζαν να σαν μην ήταν ποτέ έγκυες. Αυτό δεν είμαι εγώ».

https://www.instagram.com/p/CTXbd9olwA1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και πρόσθεσε: «Όλες έχουμε τα κολλήματά μας και πράγματα που θέλουμε να αλλάξουμε. Αλλά οι καμπύλες μου με έκαναν αυτό που είμαι. Έτσι αγκαλιάζω το σώμα μου και τις αλλαγές που έχει βιώσει. Αν μη τι άλλο, αυτές οι αλλαγές μου υπενθυμίζουν τι μπορώ να δημιουργήσω με το σώμα μου: δύο μικρούς αγγέλους που αγαπώ τόσο που δεν μπορώ να το εκφράσω με λέξεις.

#5 Anne Hathaway

Μια φωτογραφία με ένα κομμένο jean παντελόνι μετά τη γέννηση του γιου της, το 2016, είχε δημοσιεύσει στο Instagram η Anne Hathaway γράφοντας στη λεζάντα: «Δεν είναι ντροπή να παίρνεις βάρος στην εγκυμοσύνη (ή οποτεδήποτε)».

https://www.instagram.com/p/BI3w8DYD2KH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και συμπλήρωσε: «Δεν είναι ντροπή να χρειαστεί περισσότερος χρόνος να χάσεις βάρος (αν θέλεις να το χάσεις όλο). Δεν είναι ντροπή να κόψεις τελικά και να φτιάξεις το δικό σου jean shorts, επειδή έτσι όπως το φορούσες πέρσι το καλοκαίρι ήταν πολύ κοντό για τους μηρούς που έχεις τώρα. Τα σώματα αλλάζουν. Τα σώματα παίρνουν κιλά. Τα σώματα συρρικνώνονται. Όλα είναι αγάπη (μην αφήσεις κανέναν να σου πει κάτι διαφορετικό)».

#6 Hilary Duff

Αφού γέννησε το πρώτο της παιδί, τον γιο της Luca, το 2012, η Hilary Duff μίλησε στο US Weekly για τη σχέση με το σώμα της μετά τον τοκετό.

https://www.instagram.com/p/CXU443NrsrL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Νομίζω πως αν ρωτήσεις οποιαδήποτε νέα μαμά, θα σου πει ‘’θέλω πίσω το σώμα μου’’, αλλά θέλει χρόνο. Χρειάζονται εννέα μήνες για να επανέλθει το σώμα. Το δεύτερο που με ρίχνει είναι η σκέψη του τι συνέβη στο σώμα μου, όμως κοιτώ το όμορφο μωρό μου και αισθάνομαι πιο ευγνώμων από ποτέ για το σώμα που έχω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

4 εύκολες δραστηριότητες για να διασκεδάσουν τα παιδιά σου φέτος τα Χριστούγεννα

Μπες στη θέση του! Όλα όσα εκείνος σκέφτεται ενώ προσπαθείς να μείνεις έγκυος