Ετοιμάζεις sleepover; 7 δραστηριότητες που θα το απογειώσουν

Μαρία Ροδίτη
Ετοιμάζεις sleepover; 7 δραστηριότητες που θα το απογειώσουν

Ή αλλιώς πώς θα απασχολήσεις τα παιδιά και τους φίλους τους για να περάσουν τέλεια το βράδυ τους.

Τα σχολεία από σήμερα κλείνουν για τις διακοπές των Χριστουγέννων και ένα είναι το σίγουρο: τα σούρτα φέρτα στα σπίτια των φίλων των παιδιών σου δεν θα έχουν… τελειωμό.

Μέσα σε όλα αυτά τα πέρα-δώθε σίγουρα θα γίνει κι ένα sleepover στο δικό σας σπίτι. Ή μήπως ήδη έχει κανονιστεί; Μη φρικάρεις με τόσα μικρά που θα έχεις γύρω σου!

Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που μπορούν τα παιδιά σου μαζί με τους φίλους τους να κάνουν στο σπίτι σας λίγο πριν πέσουν για ύπνο. Πάμε μαζί να τα δούμε;

alysa milano

Η Alyssa Milano μιλάει για όλα: «Πίστευα πως οι αποβολές ήταν μια τιμωρία μου για τις 2 αμβλώσεις»!

Sleepover δραστηριότητες για πολύ fun

#1 Θάρρος ή αλήθεια

Παραδέξου το! Κι εσύ έπαιζες θάρρος ή αλήθεια με τις φίλες και τους φίλους σου όταν ήσουν παιδί. Αλήθεια… Τι διάλεγες πιο συχνά; Το θάρρος ή την αλήθεια; Δύσκολο ερώτημα!

#2 Ώρα για… ομορφιά

Και ώρα… να βγάλεις όλα τα βερνίκια νυχιών από το νεσεσέρ σου να τα δώσεις στην κόρη και τις φίλες της. Ειδικά αν είναι στην προεφηβεία ή την εφηβεία, δεν θα σηκώσουν κεφάλι από το βραδινό beaute τους.



#3 Makeover στα τυφλά

Πάλι το νεσεσέρ σου θα χρειαστεί. Φέρε όλα τα καλλυντικά σου, δώσε τα στα κορίτσια και μαζί με αυτά δώσε τους ένα μαντήλι. Τι λέει το παιχνίδι; Ένα κορίτσι θα κάνει το μοντέλο και το άλλο κορίτσι- έχοντας δέσει τα μάτια του- θα προσπαθεί να τη βάψει. Πολύ γέλιο, συμφωνείς;

#4 Photo shooting alert

Τα παιδιά τρελαίνονται για τις φωτογραφίες! Γιατί, λοιπόν, να μην πάρεις props με μουστάκια, γυαλιά, χείλη και ό,τι άλλο βρεις για να… απογειώσεις το photo shooting των παιδιών και των φίλων τους;



#5 Πάμε για μια… διαφορετική ζωγραφική

Όχι, δεν θα φέρεις χαρτιά στα κορίτσια για να ζωγραφίσουν. Θα βρεις παλιά T-shirts ή μαξιλαροθήκες που δεν χρησιμοποιείς και θα τις αφήσεις να εκφράσουν το ταλέντο τους. Τους μαρκαδόρους μην ξεχάσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

4 εύκολες δραστηριότητες για να διασκεδάσουν τα παιδιά σου φέτος τα Χριστούγεννα

Μπες στη θέση του! Όλα όσα εκείνος σκέφτεται ενώ προσπαθείς να μείνεις έγκυος