Η Ashley Graham έδειξε το σώμα της μετά από 3 γέννες και έστειλε body-positivity μήνυμα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ashley Graham έδειξε το σώμα της μετά από 3 γέννες και έστειλε body-positivity μήνυμα

Το μοντέλο μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram με στόχο να εμψυχώσει όλες τις νέες μαμάδες.

Στα καλύτερά της είναι η Ashley Graham αφού έχει επιστρέψει δριμύτερη στο καθήκοντά της και το modeling, λίγους μήνες μετά την γέννηση των δίδυμων παιδιών της. Στις 7 Ιανουαρίου 2022 το μοντέλο έφερε στον κόσμο τα δίδυμα που κυοφορούσε, καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Justin Ervin.

«Ο Justin κι εγώ είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως τα αγοράκια μας είναι εδώ. Γεννήθηκαν νωρίς το πρωί σήμερα στο σπίτι. Είναι χαρούμενα και υγιή», είχε γράψει στην περιγραφή της φωτογραφίας η περήφανη μαμά τριών πλέον αγοριών.

Το μοντέλο ήταν ιδιαίτερα ενεργό στα social media κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της και δεν ήταν λίγες οι φορές που πόζαρε στον φακό με φουσκωμένη κοιλιά.

H Αshley Graham δείχνει το σώμα της μετά από 3 γέννες

Το σώμα της δέκα μήνες μετά τη γέννηση των δίδυμων παιδιών έδειξε η Ashley Graham, ποστάροντας μια φωτογραφία στο Instagram. Το 35χρονο μοντέλο έχει καθημερινή παρουσία στα social media και θέλησε να μοιραστεί την αληθινή της εικόνα με τους εκατομμύρια ακόλουθούς της. Η ίδια αποκάλυψε πως νιώθει πολύ διαφορετική μετά τον τοκετό, αλλά εκτιμά τη νέα της κοιλιά μετά από τρεις γέννες.

graham_koilia.jpg

Η 35χρονη μαμά δημοσίευσε μια κοντινή φωτογραφία της κοιλιάς της σε Instagram-story και έγραψε:

«Γεια σου νέα κοιλιά. Φαίνεσαι πολύ διαφορετική από αυτό που έχω συνηθίσει. Αλλά σε εκτιμώ».

Το body positivity αφορά όλους – 4 tips για να μάθεις στο παιδί σου να αγαπήσει το σώμα του

Η τρυφερή φωτογραφία με τα δίδυμα και η αποκάλυψη των ονομάτων τους

https://www.instagram.com/p/CZzcCcXl5sH

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ashley Graham, κάθεται σε ένα καναπέ ενώ έχει αγκαλιά το ένα μωράκι της και θηλάζει το άλλο. «Malachi & Roman» έγραψε χαρακτηριστικά η Ashley Graham στη λεζάντα της φωτογραφίας, αποκαλύπτοντας τα ονόματα των γιων της. «Τα αγόρια μου υπήρξαν οι μεγαλύτεροι δάσκαλοί μου και μου υπενθυμίζουν ότι μπορώ να κάνω δύσκολα πράγματα. Αυτό δεν ήταν εύκολο αλλά αξίζει τόσο πολύ. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχω τρία παιδιά. Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας το ταξίδι της γέννας και της λοχείας» συμπλήρωσε το διάσημο μοντέλο. Η Αshley Graham έχει αποκτήσει έναν 2χρονο γιο με τον σύζυγό της, Justin Ervin, τον Isaac που είχε γεννηθεί στις αρχές του 2020.

Η ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει ότι περιμένει δίδυμα τον περασμένο Σεπτέμβρη με το μοντέλο να μοιράζεται μια φωτογραφία της με την φουσκωμένη κοιλίτσα της. «Aυτός ο τελευταίος χρόνος ήταν γεμάτος με μικρές εκπλήξεις, μεγάλες απώλειες, οικεία ξεκινήματα και νέες ιστορίες. Μόλις αρχίζω να επεξεργάζομαι και να γιορτάζω τι σημαίνει αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μας», είχε γράψει η Ashley στο Instagram.

Πηγή κεντρικής: ashleygraham