Με την Tripp Trapp της Stokke όλοι έχουν θέση στο γιορτινό τραπέζι!

Με την Tripp Trapp της Stokke όλοι έχουν θέση στο γιορτινό τραπέζι!

Αν διαβάζοντας αυτό το κείμενο σκέφτηκες τα γιορτινά τραπέζια με την οικογένειά σου, είναι λογικό.

Αγαπημένες μέρες και ξεχωριστές αυτές των Χριστουγέννων. Τόσο για τα στολίδια και τα φωτεινά λαμπιόνια, όσο και για εκείνες τις στιγμές με τους αγαπημένους μας, που γίνονται οι πιο όμορφες αναμνήσεις μας.

Αν διαβάζοντας αυτό το κείμενο σκέφτηκες τα γιορτινά τραπέζια με την οικογένειά σου, είναι λογικό. Διότι εκεί, γύρω από το τραπέζι με τα χριστουγεννιάτικα εδέσματα στο πατρικό σου, γίνεσαι και πάλι παιδί και φυσικά, έχεις τη δική σου ξεχωριστή θέση, από τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου.

Το παιδί αυτό που κάποτε περίμενε με ανυπομονησία τα δώρα, βέβαια, τώρα δεν βλέπει την ώρα να βρει το πιο ξεχωριστό δώρο για το δικό του παιδί, ανιψάκι ή βαφτιστήρι. Πολλές οι σκέψεις που περνούν από το μυαλό σου, ωστόσο, μία επικρατεί: Να του κάνεις δώρο μία… θέση στο τραπέζι, να αποκτήσει και εκείνο την «καρέκλα» του. Και αυτή η καρέκλα υπάρχει και ακούει στο όνομα Tripp Trapp!

1702637891060-500149254-image001.jpg

Ο μικρός σου φίλος μπαίνει στην καρδιά της οικογένειας

Ποιο είναι το σημείο συνάντησης όλης την οικογένειας; Το σημείο εκείνο που όσο μακριά και να βρίσκεται ο ένας από τον άλλον, θα ενωθείτε και πάλι στις αγαπημένες σας γιορτές; Μα φυσικά το οικογενειακό τραπέζι. Και όταν μιλάμε για γιορτές, το οικογενειακό αυτό τραπέζι συνοδεύεται από την ανταλλαγή δώρων, που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν το χαμόγελο στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Στα τραπέζια αυτά συνήθως τα πράγματα ακολουθούν μία συγκεκριμένη πορεία: Πρώτα, η μητέρα κοιτάζει έναν-έναν στα μάτια, περιμένοντας να ακούσει αυτό το κομπλιμέντο για το μοναδικό φαγητό που μόνο εκείνη φτιάχνει. Ξαφνικά, ακούγεται αυτό το κρύο ανέκδοτο, που πάντα βρίσκει να πει ο πατέρας σου. Ο αδερφός σου και ο θείος σου κοιτάζουν το φαγητό και τα μάτια τους φωτίζονται και ο μικρός της παρέας, το νεότερο μέλος της οικογένειας, τρέχει γύρω από το τραπέζι, προσπαθώντας να αποκτήσει και αυτός τη δική του θέση ανάμεσά σας.

Αν έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι από τώρα το πιο ξεχωριστό δώρο για τον μικρό σου φίλο, λοιπόν, μόλις το βρήκες!

1702637786454-13695662-image003.jpg

Η καρέκλα που δίνει μία θέση στο παιδάκι σου στο οικογενειακό τραπέζι

Σχεδιασμένη από τον Peter Opsvik το 1972, η εμβληματική Tripp Trapp της Stokke, με την ποιότητα, τον σχεδιασμό της και την εξαιρετική αντοχή των φυσικών υλικών που διαθέτει, είναι ένα must-have για κάθε σπίτι. Σκέψου απλώς ότι σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιείται από νεογέννητα, παιδιά, έφηβους και ενήλικες -και σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα, έχει θέση σε περισσότερα από 14 εκατομμύρια σπίτια στον κόσμο.

Κατά κάποιον τρόπο η Tripp Trapp είναι για τα παιδιά το μέσο για να αποκτήσουν μία θέση στο οικογενειακό τραπέζι και να συμμετέχουν στην καθημερινότητα. Η Tripp Trapp μεγαλώνει μαζί τους και εκείνα μπορούν να νιώθουν ασφάλεια κάθε φορά που τη χρησιμοποιούν, λόγω του τρόπου κατασκευής της που εξασφαλίζει την επαφή με το πάτωμα.

1702637880750-396735502-image005.jpg

Βλέπεις, χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό της, ο μικρός παραλήπτης σου μπορεί να πατήσει στα πόδια του, να ισορροπήσει, να εξερευνήσει τις γευστικές δημιουργίες του γιορτινού μενού σας, να κινηθεί ελεύθερα για να σερβιριστεί, όπως οι μεγάλοι, επειδή ακριβώς μπορεί να έχει μία θέση όπως όλοι στο τραπέζι. Και εσύ μπορείς να νιώσεις αυτήν την ολοκλήρωση που αισθάνεσαι, μόνο όταν βλέπεις όλη την οικογένεια μαζεμένη στο ίδιο τραπέζι.

Αν ψάχνεις, λοιπόν, ένα ξεχωριστό δώρο για τους μικρούς ου φίλους της γιορτινής σου gift list, τι καλύτερο από μία καρέκλα που μεγαλώνει μαζί με το παιδί; Σε όποιο χρώμα και αν επιλέξεις την Tripp Trapp της Stokke, το σίγουρο είναι ότι έρχεται για να ταιριάξει σε κάθε διακόσμηση και κυρίως, για να μείνει για μια ζωή!