Τέσσερις τοίχοι για τέσσερα πόδια

Τέσσερις τοίχοι για τέσσερα πόδια

Κάντε δώρο στον σκύλο σας ένα σπίτι που δεν θα θέλει να βγει ποτέ από μέσα.

Τα σκυλάκια σας, καλώς ή κακώς, δεν μπορούν να βρίσκονται συνέχεια μέσα στο διαμέρισμα ή το σπίτι σας, χρειάζονται και μια δική τους γωνιά για να ξεκουράζονται, είτε αυτή είναι στον κήπο, είτε στην ταράτσα, είτε σε κάποιον μεγάλο εξωτερικό χώρο.

Επειδή όμως τα κλασικά ξύλινα σκυλόσπιτα από κόντρα πλακέ δεν είναι και τόσο άνετα για το κατοικίδιό σας -για να μην αναφερθούμε στην ανύπαρκτη αίσθηση design και καλού γούστου- γιατί δεν κάνετε δώρο στο αγαπημένο σας τετράποδο ένα σπίτι που να του αξίζει; Όπως, για παράδειγμα, ένα γνήσιο αντίγραφό αρχιτεκτονικής Bauhaus;

Δεν σας κάνουμε πλάκα. Η εταιρεία Best Friend's Home δημιουργεί σπιτάκια αποκλειστικά για σκύλους, με ιδιαίτερη αισθητική και design και σε μεγάλη ποικιλία για όλα τα γούστα, ενώ το καθένα είναι χειροποίητο και μοναδικό, με «χτυπημένο» πάνω του τον μοναδικό serial number του.

Αυτό που επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε είναι βασισμένο στην νοοτροπία του κινήματος του Bauhaus, σχεδιασμένο με καθαρές γραμμές, γεωμετρικά σχήματα και βασικά χρώματα, ονομάζεται Cubix και προσφέρει άπλετο φως και χώρο στον σκύλο σας, χάρη στις μεγάλες τζαμαρίες του και το μέγεθός του. Είναι κατασκευασμένο, όπως και όλα τα σπίτια της εταιρείας, από ξύλο άριστης ποιότητας και γερά τζάμια, ενώ αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες και κρατά το σκυλάκι σας σε ζεστό ή δροσερό κλίμα, ανάλογα με τις ανάγκες του.

Μπορείτε να δείτε όλη τη σειρά των ξεχωριστών αυτών σκυλόσπιτων εδώ. Η αλήθεια είναι πως θα σας στοιχίσουν κάτι παραπάνω, κάτι πολύ παραπάνω για να είμαστε ακριβείς, αλλά αν θέλετε να κάνετε ένα δώρο ζωής στον πιστό σας τετράποδο φίλο, είναι μια ιδανική πρόταση.