Νιάου βρε καούκα

Νιάου βρε καούκα

Μία περούκα για την καλύτερή σου φίλη.

Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσο προκλητικό είναι αυτό το μακρύ στιλπνό μαλλί σας που ανεμίζετε πέρα δώθε μπροστά από το συμπαθέστατο κατοικίδιό σας; Έχετε σκεφτεί πόσο άσχημα μπορεί να αισθάνεται μία γατούλα με κοντότριχη γούνα όταν παίζετε τάχα μου με τα μαλλιά σας ή τα μαζεύετε σε ψηλή αλογοουρά;

Η Julie Jackson και η σιαμέζα φιλενάδα της Boone, ένωσαν τις δυνάμεις τους και αφού χόρεψαν ατελείωτες ώρες με δυνατή μουσική φορώντας περούκες και χρωματιστά μαλλιά, αποφάσισαν να μοιραστούν το πάθος τους μαζί σας.
Οι «Kitty Wigs®» είναι οι πολύχρωμες δημιουργίες των δύο κοριτσιών που θα μετατρέψουν τις βαρετές μέρες της γατούλας σας σε ατελείωτο πάρτι. Κάθε περούκα συσκευάζεται σε μία μεταλλική στρογγυλή κασετίνα, και συνοδεύεται από το logo της εταιρείας, οδηγίες χρήσης για εύκολη και σωστή εφαρμογή, ένα ποντίκι για να τραβάει την προσοχή της ψιψίνας σας και μία καρφίτσα έκπληξη.


Τολμήστε να ανανεώσετε τη διάθεση της γούνινης φίλης σας αφήνοντάς τη να βγάλει την προσωπικότητά της προς τα έξω και γιατί όχι, αν θέλει να ανεμίσει τα μαλλιά της στον κεραμιδόγατο του γοητευτικού γείτονα.