Γαβγίζοντας στη βροχή

Γαβγίζοντας στη βροχή

Μετατρέψτε τον σκύλο σας σε έναν άλλο Gene Kelly με μια ομπρέλα ειδικά φτιαγμένη για αυτόν. Τα μαθήματα χορού, ωστόσο, δεν προσφέρονται στο ίδιο πακέτο.

Όλοι όσοι είμαστε περήφανοι γονείς μιας τετράποδης τριχωτής φάτσας, θέλουμε το καλύτερο για αυτή και προσπαθούμε να τη περιποιούμαστε και να της δίνουμε ότι έχει ανάγκη. Σίγουρα, τα σκυλιά μπορούν να αντέξουν μερικές σταγόνες βροχής παραπάνω χωρίς τον κίνδυνο να λιώσουν, από τη στιγμή όμως που υπάρχει ένα αξεσουάρ ειδικά κατασκευασμένο για αυτά και την προστασία τους από τη βροχή, γιατί να μην το εκμεταλλευτούμε;

Η συγκεκριμένη ομπρέλα ονομάζεται «Dry Bones», είναι προϊόν της εταιρείας General Foam και εγγυάται πως θα κρατήσει στεγνό τον τετράποδο φίλο σας σε κάθε βόλτα του κατά την φθινοπωρινή/χειμερινή περίοδο. Βέβαια, δεν ξέρουμε κατά πόσο ο σκύλος σας θα μπορεί να μείνει από κάτω της καθ' όλη τη διάρκεια της βόλτας ή το τι ακριβώς θα συμβεί αν αρχίσει να φυσά δυνατός αέρας, αλλά μάλλον αυτό είναι κάτι που θα αναγκαστείτε να μάθετε μόνοι σας, με τον δύσκολο τρόπο.

Σε κάθε περίπτωση, αν θέλετε να κακομάθετε τον σκυλάκο σας λίγο παραπάνω, μπορείτε να προμηθευτείτε την Dry Bones από εδώ σε εξαιρετικά οικονομική τιμή. Και αργότερα, ίσως να του κάνετε κι εκείνα τα μαθήματα χορού που λέγαμε.