Πώς προστατεύουν την υγεία μας οι γάτες;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πώς προστατεύουν την υγεία μας οι γάτες;

Το κατοικίδιο σου μπορεί να σε βοηθήσει

Όλοι αγαπάμε τα ζώα και σίγουρα όλοι έχουμε κάποιο κατοικίδιο μέσα στο σπίτι μας. Είτε αυτό είναι γάτα, είτε είναι σκύλος, τα οφέλη που έχει για την υγεία και την ψυχολογία σου είναι τρομερά. Και θα γίνουμε και πιο συγκεκριμένοι. Η γάτα σου μπορεί να προστατεύσει την υγεία σου, και αυτό είναι το πιο cool πράγμα που ακούσαμε σήμερα.

Διάβασε λοιπόν παρακάτω, και δες πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα, σχετικά με την γάτα σου.

-Έχει θεραπευτικές ιδιότητες το γουργούρισμα της γάτας σου; Η συχνότητα του γουργουρίσματος της γάτας σου, ταιριάζει με την συχνότητα που χρειάζεται ο ιστός για να επαναδημιουργηθεί. Το γουργούρισμα διεγείρει και επιταχύνει την θεραπεία των κοκάλων και των μυών σου.

-Επιπλέον μακροχρόνιες έρευνες έχουν αποδείξει πως οι άνθρωποι που έχουν γάτα ως κατοικίδιο έχουν 30% λιγότερες πιθανότητες να πάθουν ανακοπή καρδιάς, και 40% να πεθάνουν από κάποια καρδιαγγειακή νόσο.

-Οι γάτες είναι φυσικά αντικαταθλιπτικά. Το να παίζεις με την γάτα σου βελτιώνει την ψυχολογική σου κατάσταση και σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις το στρες.

--Το να έρθεις σε επαφή με γάτα από πολύ μικρή ηλικία διεγείρει την παραγωγή αντισωμάτων που έχουν σχέση με αλλεργίες που προκαλούνται από τις γάτες.

-Οι γάτες επιπλέον έχουν την ικανότητα να μειώνουν το συναίσθημα της μοναξιάς, κάνοντάς τις την ιδανική παρέα.

Δες παρακάτω στο βίντεο πως αλλιώς σε βοηθούν οι γάτες.


https://www.instagram.com/p/B2jKKFjlLHK