Rocking-2-gether: Μια καρέκλα για δίποδα και τετράποδα

Rocking-2-gether: Μια καρέκλα για δίποδα και τετράποδα

Αφού αγαπάτε τόσο το κατοικίδιό σας, γιατί να μην του προσφέρετε όλες τις ανέσεις που απολαμβάνετε κι εσείς;

Οι κουνιστές καρέκλες είναι, από αρχαιοτάτων χρόνων, το καλύτερο έπιπλο για ξεκούραση και χαλάρωση, μιας και συνδυάζουν την άνεση ενός καθίσματος με το γλυκό λίκνισμα μιας κούνιας. Γιατί λοιπόν, όσοι είμαστε περήφανοι ιδιοκτήτες ενός τετράποδου, να μην μπορούμε να μοιραστούμε μαζί του αυτή την εμπειρία;

Ο σχεδιαστής Paul Kweton σκέφτηκε κάπως έτσι και δημιούργησε την κουνιστή πολυθρόνα Rocking-2-gether , η οποία συνδυάζει, εκτός από τα προαναφερθέντα, τη χρήση της καρέκλας με τη χρήση του σκυλόσπιτου. Ο Kweton πήρε τις δύο κλασικές μορφές και τοποθέτησε το σπίτι για το κατοικίδιό σας μέσα στη καρέκλα, ούτως ώστε, όταν λικνίζεστε χαλαρά εσείς με αυτήν, το σκυλάκι ή η γάτα σας που θα βρίσκονται ξαπλωμένα μέσα στη βάση της, να λικνίζονται μαζί σας.

Ο ίδιος ο Kweton χαρακτήρισε το έργο του ως «τη συγχώνευση και τον μορφολογικό χειρισμό της κλασικής κουνιστής καρέκλας και του σκυλόσπιτου, που δημιουργούν ένα υβριδικό έπιπλο, το οποίο συνδυάζει την ιδέα του καταφυγίου και της σωματικής χαλάρωσης, και ωθεί την λειτουργικότητά του σε ένα διαφορετικό, πιο προσωπικό επίπεδο».

Μάθετε περισσότερα σχετικά, στο επίσημο site του σχεδιαστή.