Όταν τα κατοικίδια προσπαθούν να μιλήσουν σαν άνθρωποι, τα δάκρυα μιλάνε

Όταν τα κατοικίδια προσπαθούν να μιλήσουν σαν άνθρωποι, τα δάκρυα μιλάνε

Δε θα πιστεύεις τους ήχους που ακούγονται

Τα κατοικίδια είναι ίσως το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί στην ανθρωπότητα. Με το που πατήσουν το πόδι τους στο σπίτι σου, ξέρεις ότι αυτό πια έχει αλλάξει. Η οικογένεια απέκτησε ένα ακόμα μέλος, αλλά διαφορετικό από τα άλλα. Ένα αισθητά μικρότερου μεγέθους, που μοιράζει απλόχερα την αγάπη του χωρίς να περιμένει ανταλλάγματα -ίσως μερικά χάδια-, που σε περιμένει πίσω από την πόρτα για να ξαναμπείς στο σπίτι, ακόμα κι αν έφυγες πριν από μερικά λεπτά.

Αυτά, λοιπόν, τα κατοικίδια χαρίζουν στους δικούς της απίστευτες στιγμές, γιατί, ως γνωστόν, έχουν τη δική τους προσωπικότητα και τους αρέσει να ανακατεύονται με διάφορα αστεία πράγματα. Τα compilation με τέτοια περιστατικά, για παράδειγμα, είναι πολλά. Fail στο σπίτι την ώρα που κάνουν απόπειρες να πιάσουν φαγητά, σε οποιοδήποτε χώρο κατά τη διάρκεια του ενθουσιασμού τους και γενικά με ό,τι περίεργο σοφιστούν.

Το Internet είναι γεμάτο με τέτοιου είδους βίντεο κι εμείς έχουμε ξεκαρδιστεί πολλές φορές με τα όσα έχουν δει τα μάτια μας. Πώς να κάνουμε διαφορετικά όταν ειδικά αυτά βγάζουν περιέργες φωνές, μερικές από τις οποίες να μοιάζουν λες και μιμούνται την ανθρώπινη γλώσσα;

Το βίντεο που βρίσκεται στη συνέχεια, πάντως, τα έχει καταφέρει εξαιρετικά. Έχει συγκεντρώσει τις πιο αστείες στιγμές των κατοικιδίων και μας έχει αφήσει να γελάμε χωρίς σταματημό.

Καλή απόλαυση.