Cat people! 15 celebrities που έχουν γάτα για κατοικίδιο (photos)

Cat people! 15 celebrities που έχουν γάτα για κατοικίδιο (photos)

Η Nicole Kidman, η Katy Perry, η Dita Von Teese και ο Robert Downey Jr. είναι μόνο μερικοί από τους stars που αγαπούν τις γάτες.

Οι γάτες είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αξιαγάπητα ζώα με εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο να τις επιλέγουν για κατοικίδια. Πολλοί stars έχουν αποκαλύψει την αγάπη που τρέφουν στα συγκεκριμένα τετράποδα, συχνά ποζάροντας μαζί τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όσοι αγαπούν τις γάτες (#catpeople) δύσκολα θα επιλέξουν κάποιο άλλο ζώο για συντροφιά.

https://www.instagram.com/p/CNu8rybDtrn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπήκε ο Οκτώβρης και η γάτα σου κρυώνει: 5 κρεβατάκια που θα την κρατήσουν ζεστή



Γιατί να επιλέξεις μια γάτα ως κατοικίδιο

https://www.instagram.com/p/CLiaFTqJTQ4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χαλαρώνει πάνω στα ρούχα σου; 2 λόγοι που η γάτα σου έχει αυτή τη συνήθεια

https://www.instagram.com/p/CKBZgl_lzNk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

1) Οι γάτες είναι η χαρά της ζωής

Κάθε ιδιοκτήτης γάτας μπορεί να σου επιβεβαιώσει ότι αυτά τα πλάσματα δεν είναι μόνο ήρεμα- γλυκύτατα αλλά και ιδιαίτερα χαριτωμένα. Μικρά γατάκια που παίζουν έχουν εκατομμύρια κλικς στο διαδίκτυο και προσφέρουν στιγμές γέλιου σε όσους τα παρακολουθούν ή τα έχουν στη ζωή τους.

https://www.instagram.com/p/CUz5e8cDzwm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

2) Λειτουργούν ως «φάρμακο» ενάντια στην μοναξιά


Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη του να έχει κάποιος ένα κατοικίδιο είναι η ικανότητα που έχουν να αγαπούν δίχως όρια και να προσφέρουν απλόχερα την αγάπη τους. Οι γάτες είναι από τους καλύτερους ακροατές συγκριτικά με άλλα ζώα και κάθε φορά που συναντούν τους ιδιοκτήτες τους, δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους.



3) Η συντροφιά τους κάνει καλό στην υγεία



Σύμφωνα με έρευνες, όσοι έχουν γάτα έχουν λιγότερες πιθανότητες για εμφάνιση καρδιακών προβλημάτων. Κάθε φορά που χαιδεύεις μια γάτα ο εγκέφαλος παράγει οξυτοκίνη, η οποία δρα ενάντια στο στρες και τα αρνητικά συναισθήματα.

Πηγή κεντρικής: @taylorswift

Κάνε κλικ στη gallery που ακολουθεί για να δεις όλους τους celebrities που λατρεύουν τις γάτες και δεν διστάζουν να το δείξουν.