Είσαι cat lover; Αυτές οι 7 γάτες του Instagram θα σου κλέψουν την καρδιά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είσαι cat lover; Αυτές οι 7 γάτες του Instagram θα σου κλέψουν την καρδιά

Το κατοικίδιό σου έχει προσωπικότητα και μπορεί να έχει το δικό του account στα social.

Τα κατοικίδια είναι ιδανικότερη συντροφιά που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος, ότι ζωάκι και αν είναι αυτό. Κατοικίδιο μπορείς να έχεις μια γάτα, έναν σκύλο, ένα κουνέλι ή ακόμη κι ένα ιγκουάνα. Ότι και αν προτιμάς χρειάζεται φροντίδα και αγάπη και φυσικά συντροφιά.

Αν είσαι cat lover τότε αυτές οι γραμμές εδώ γράφονται για σένα αποκλειστικά. Αν δεν είσαι, τότε διαβάζοντας το κείμενο αυτό θα γίνεις. Τα τελευταία χρόνια είναι μόδα να κάνεις Instagram account στο κατοικίδιό σου, και γι’ αυτό είμαστε εδώ σήμερα.

Βρήκαμε 7 γάτες του Instagram που ακόμη και αν είσαι dog lover, θα σε κάνουν να θες να υιοθετήσεις και μία γατούλα. Η καθεμία από αυτές έχει τη δική της προσωπικότητα και θα το ανακαλύψεις στη συνέχεια.



#7. Τοco

Στο Instagram θα τη βρεις με το όνομα @makicocomo. Βρίσκεται στην Ιαπωνία και έχει ένα χαρακτηριστικό. Η Toco δεν θέλει να βγάζει φωτογραφίες αν δεν είναι μαζί της το αδερφάκι της. Όπως θα δεις στις περισσότερες φωτογραφίες ποζάρουν πάντα μαζί και είναι πανευτυχής.

#6. Princess Monster Truck

Αυτή τη γατούλα θα τη βρεις στο Instagram με το username @princessmonstertruck. H princess βρέθηκε να περιφέρεται στους δρόμους του Brooklyn και τώρα εκτός από δικό της σπίτι έχει και δικό της Instagram.

Κοιμάσαι μαζί με τη γάτα σου; Συγχαρητήρια! Κάνει καλό στην καρδιά σου

#5. Shishi Maru

Η Shishi βρίσκεται στη Νορβηγία και στο Instagram θα τη βρεις με το user @emonemon. Είναι σκωτσέζικη φολντ και λατρεύει να κάθεται σαν άνθρωπος.

#4. Richard Kitty

Το γατάκι αυτό βρίσκεται στο Costa Mesa της Καλιφόρνια. Ο Richard διασώθηκε και ζει με τον αδελφό του Toshi. Είναι επίσης γνωστός για την ετεροχρωμία του, που σημαίνει ότι τα μάτια του έχουν δύο διαφορετικά χρώματα.



#3. Michelle

Η Michelle που στο Instagram θα τη βρεις με το username @goemon16 μένει στη Yokohama της Ιαπωνίας. H Michelle είναι Ρώσικη μπλε γάτα, ωστόσο προτιμάει όλες τις οι φωτογραφίες να είναι ασπρόμαυρες.

#2. Pudge

Ο Pudge μένει στη Minnesapolis της Μινεσότα. Είναι μάλιστα από τους καλύτερους φίλους του Lil’ Bubs, της celebrity γατούλας που απεβίωσε τον Δεκέμβριο του 2019.

Cat people! 15 celebrities που έχουν γάτα για κατοικίδιο (photos)

#1. Hamilton the Hipster Cat

Στο Instagram θα τη βρεις με το όνομα @hamilton_the_hipster_cat και μένει στο Lafayette της California. Το μουστάκι της είναι πραγματικό αν ρωτάς. Ο Hamilton και το μουστάκι του γεννήθηκαν την 4η Ιουλίου.