Μια γάτα δίπλα στον Leonardo Di Caprio - Η παρωδία του «Τιτανικού» που έγινε viral

Μαρία Ροδίτη
Μια γάτα δίπλα στον Leonardo Di Caprio - Η παρωδία του «Τιτανικού» που έγινε viral

Η Lizzy «έφαγε» τη θέση της Kate Winslet και έγινε viral σε όλο τον κόσμο.

Τιτανικός… Μια ταινία του 1997 που συζητιέται μέχρι και σήμερα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει, άλλωστε, τη ρομαντική ιστορία του Jack και της Rose, δύο νέων από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις, που ερωτεύονται πάνω στο πλοίο, ενώ αυτό κάνει το μοιραίο του ταξίδι και καταλήγει σε ναυάγιο;

Ο Leonardo Di Caprio και η Kate Winslet- οι πρωταγωνιστές της ταινίας- έχουν μείνει χαραγμένοι στη μνήμη μας 25 χρόνια μετά, με τη σκηνή που οι δυο τους είναι αγκαλιασμένοι στην πλώρη του Τιτανικού να είναι η πιο χαρακτηριστική όλων.

gata 8

Σε εσένα μπορεί να αρέσει η λεβάντα, στη γάτα σου καθόλου

Όχι δεν σου κάνω αυτόν τον πρόλογο για να σε ενημερώσω για κάποιο remake της ταινίας ή για κάποιο reunion των πρωταγωνιστών, αλλά… για ένα τρέιλερ-παρωδία του Τιτανικού το οποίο δημιουργήθηκε με μια απρόσμενη «αντικατάσταση» της Kate Winslet.

Το viral trailer με ντάμα του Leonardo Di Caprio… μία γάτα

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η γάτα OwlKitty πρωταγωνίστησε στην ταινία «Τιτανικός» στο πλευρό του Leonardo Di Caprio, παίρνοντας… τη θέση της Kate Winslet. Οι ιδιοκτήτες της γάτας, Tibo Charroppin (δημιουργός ταινιών και animation) και Olivia Boone (συγγραφέας και content editor), αποφάσισαν να την κάνουν πρωταγωνίστρια στον Τιτανικό και στο πλευρό του Leonardo Di Caprio.



Η Lizzy -όπως είναι το πραγματικό όνομα της γάτας- έχει πρωταγωνιστήσει αρκετές φορές σε παρωδίες-τρέιλερ και έχει βρεθεί στο πλευρό των πιο διάσημων ανθρώπων του Hollywood. Συγκεκριμένα, η γατούλα έχει κάνει παρωδία-trailer για τις ταινίες The Avengers, Jurassic Park και Pulp Fiction.

Όπως δήλωσαν οι ιδιοκτήτες της, η Lizzy ή OwlKitty (όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα) τρελαίνεται από χαρά κάθε φορά που έχει να κάνει γύρισμα για μια τέτοιου είδους παρωδία. Και, βέβαια, πλέον έχει καταφέρει να έχει θαυμαστές σε κάθε γωνιά του κόσμου.

owlkitty1

Πώς προέκυψε η ιδέα

«Η ιδέα ήρθε αρκετά φυσικά. Απλώς σκέφτηκα τρόπους με τους οποίους θα μπορούσα να συνδυάσω τη γάτα μας με την πράσινη οθόνη μας με έναν διασκεδαστικό τρόπο. Το να βάλω τη Lizzy στα υπάρχοντα πλάνα ήταν πολύ λογικό», ανέφερε ο Tibo.

owlkitty2

Και πρόσθεσε: «Κατά μέσο όρο, χρειάζονται περίπου δύο εβδομάδες για να γίνει ένα βίντεο. Κάθε βίντεο είναι διαφορετικό και συνοδεύεται από τις δικές του προκλήσεις».

Photos: owl-kitty.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ