Μήπως είστε βαρετή παρέα;

Μήπως είστε βαρετή παρέα;

Αν νιώθετε πως σας βαριέται μέχρι και η γάτα σας έχουμε τη λύση.

Νιώθετε πως το αγαπημένο σας κατοικίδιο βαριέται τη ζωή του; Παρακολουθείτε όλη τη μέρα τη γάτα σας να ξαπλώνει στο αναπαυτικό της κρεβατάκι κάνοντα μόνο μερικά διαλλείματα για να καταβροχθίσει τις τραγανές της κροκέτες;

Ισως τελικά το pet σας να έχει χάσει το ενδιαφέρον του και τη διάθεσή του και εσείς να πρέπει να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω μαζί του προκειμένου να του προσφέρετε ποιοτικό χρόνο από τη μέρα σας. Τα κατοικίδια είναι σα μικρά παιδάκια και αυτό δείχνει να σας έχει ανάγκη, κάντε του λοιπόν τη χάρη.

  1. Βρείτε στο κατοικίδιό σας μία θέση με θέα κοντά στο παράθυρο. Η γάτες είναι κουτσομπόλες και τους αρέσει να απρατηρούν την κίνηση έξω για να γνωρίζουν πάντα τι γίνεται.
  2. Πάρτε τους λούτρινα παιχνίδια, πλαστικά ποντικάκια, φτιάξτε αυτοσχέδιεςκορδέλες με δεμένα κουδουνάκια στην άκρη τους και γενικά επενδύστε στο παιχνίδι. Τα γατάκια είναι πολύ παιχνιδιάρικα σε σημείο που βαριούνται εύκολα και θέλουν συνεχή ανανέωση στα διάφορα κόλπα που θα τους κάνετε.
  3. Δώστε τους το ειδικό πράσινο γρασίδι που τρελαίνονται να μασουλάνε.
  4. Καθιερώστε την "ώρα της αγκαλιάς" και γεμίστε την τρυφερή σας γατούλα με χάδια και φιλιά. Θα της φτιάξετε σίγουρα το κέφι.