Γίνετε ο "Big Brother" του σκύλου σας

Γωγώ Φούντα
Γίνετε ο "Big Brother" του σκύλου σας

Για να δείξετε ποιος είναι το αφεντικό!

Αγαπάτε το κατοικίδιο σας και το θεωρείτε τον καλύτερό σας φίλο; Στενοχωριέστε όταν το αφήνετε μόνο για να πάτε στη δουλειά και αναρωτιέστε τι κάνει; Έχετε υποψίες ότι η οικιακή σας βοηθός το κακομεταχειρίζεται(!) ή ότι μασουλάει τα παπούτσια σας;

Ένας είναι ο τρόπος να τα ανακαλύψετε όλα αυτά: με τη νέα ειδική κάμερα για το κολάρο του σκύλου σας. Η συγκεκριμένη κάμερα είναι ελαφριά, ψηφιακή και ενσωματώνεται στο κολάρο του τετράποδου φίλου σας. Τραβά φωτογραφίες ανά πέντε, δέκα ή δεκαπέντε λεπτά κι έτσι θα είστε σε θέση να έχετε ένα φωτογραφικό άλμπουμ από την καθημερινότητα του κατοικίδιου σας. Από τις πιο βαρετές του συνήθειες, μέχρι τις πιο... extreme!

Η εσωτερική μνήμη της κάμερας μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι και 40 snaps ενώ οι φωτογραφίες εκτυπώνονται από 4'' έως 6'', δίνοντάς σας τη δυνατότητα να τις κορνιζάρετε ή να φτιάξετε χαριτωμένες κάρτες με τη φατσούλα του σκύλου σας.

Η κάμερα για κολάρο είναι συμβατή με Mac και PC. Συνδέεται μέσω Usb για απλό κατέβασμα των αρχείων και περιλαμβάνει επαναφορτιζόμενη μπαταρία.