Μασάζ για το αγαπημένο σας κατοικίδιο

Μασάζ για το αγαπημένο σας κατοικίδιο

Κάντε ένα θεραπευτικό μασάζ στον τετράποδο φίλο σας και θα παραμείνει πιστός για πάντα

 

Ποιος είπε πως δεν έχουν και τα συμπαθή τετράποδα ζωάκια σας τις παραξενιές τους και τις προτιμήσεις τους. Μετά από ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, κυνηγώντας λούτρινα ποντικάκια και μασουλώντας πλαστικά κόκκαλα, οι αγαπημένοι σας φίλοι θα αποζητήσουν λίγες ώρες ξεκούρασης και ανάπαυλας.

Μπορεί μέχρι σήμερα να νομίζατε πως τα θεραπευτικά σπα και τα χαλαρωτικά μασάζ είναι μόνο ανθρώπινα προνόμια, το γάντι περιποίησης κατοικίδιων όμως ήρθε να επιβεβαιώσει πως κανείς δε λέει όχι σε παραπάνω στιγμές απόλαυσης ακόμα κι αν πρόκειται για τους τετράποδους γούνινους φίλους μας.

Η εν λόγω συσκευή λειτουργεί με μπαταρίες και χάρη στις απαλές της δονήσεις χαρίζει ένα ευεργετικό μασάζ στα κατοικίδιά σας, ενώ παράλληλα περιποιείται το τρίχωμά τους, το ξεμπερδεύει και του δίνει μια υγιή και έντονη λάμψη. Τέλος, το δονούμενο γάντι καταφέρνει και καταπραΰνει τους τυχόν πόνους ενώ ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και την ανάπτυξη νέου τριχώματος. Εάν δε θέλετε να αρχίσουν να ψάχνουν στις αγγελίες για καινούριους ιδιοκτήτες, ξεκινήστε να κακομαθαίνετε τα ζωάκια σας άμεσα.