Έχουν και τα κατοικίδια δικαίωμα στο Twitter

Έχουν και τα κατοικίδια δικαίωμα στο Twitter

Ή, τι γίνεται όταν οι άνθρωποι νιώθουν πως πρέπει να μοιραστούν τις ψυχώσεις τους με τους τετράποδους φίλους τους.

Τα ζώα δεν χρειάζονται social networks ή blogs για να επικοινωνήσουν μεταξύ τους ή με τα αφεντικά τους. Συνήθως μια βόλτα στο πάρκο, ένα παιχνίδι στο σπίτι και ένα χάδι στο κεφάλι, άντε και μια λιχουδιά-δώρο μια στο τόσο, τους αρκούν για να έχουν μια όμορφη και υγιή σχέση με τους ανθρώπους.

Επειδή όμως ο άνθρωπος είναι περίεργο πλάσμα και ενίοτε παράλογο, κάποιοι θεώρησαν πως δεν πρέπει να στερήσουν από τα κατοικίδιά τους την εκπληκτική αυτή εφεύρεση που λέγεται social network, και πιο συγκεκριμένα, Twitter. Δημιούργησαν λοιπόν ένα ειδικό κολάρο για τετράποδα κατοικίδια, το οποίο έχει ενσωματωμένο έναν αισθητήρα κίνησης κι ένα μικρόφωνο, τα οποία ερμηνεύουν την εκάστοτε συμπεριφορά και δραστηριότητα του κατοικίδιου και την μεταφράζουν σε ένα από τα 500 έτοιμα tweets που είναι ήδη αποθηκευμένα μέσα στο κολάρο. Τα tweets αυτά στέλνονται από το κολάρο σε ένα USB που βρίσκεται συνδεδεμένο στον υπολογιστή σας, και πιάνει σε απόσταση μέχρι και 3 μέτρων από το κατοικίδιο, οπότε μάλλον απευθύνετε κυρίως σε ζωάκια που περνάνε το μεγαλύτερο κομμάτι της μέρας τους μέσα στο σπίτι.

Λογικά, κάποια στιγμή θα πρέπει να κατασκευάσουν και τα απαραίτητα smartphones για κατοικίδια, ώστε τα πιο «αλανιάρικα» σκυλιά και γατιά να μπορούν να ενημερώνουν τους followers τους ανά πάσα στιγμή, χωρίς περιορισμούς. Αν θες να κάνεις μια δουλειά, καν' την σωστά.

Σε κάθε περίπτωση, αν επιθυμείτε το κατοικίδιό σας να είναι σε επαφή με την τεχνολογία όπως κι εσείς, άρα και να το μυήσετε στο μαζοχιστικό χόμπι που ονομάζεται Twitter, δεν έχετε παρά να κάνετε την παραγγελία σας εδώ προς $29.95 και μετά να του φτιάξετε κι ένα account στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Γιατί όπως και να το κάνουμε, όσο κι αν εξελιχθεί η τεχνολογία, τα τετράποδα δεν θα αποκτήσουν ποτέ αντίχειρες.