Ένα bazaar αφιερωμένο στους τετράποδους κατοίκους της πόλης

Ένα bazaar αφιερωμένο στους τετράποδους κατοίκους της πόλης

Το site «Αδεσποτολόγιο» διοργανώνει στις 2 και 3 Απριλίου ένα bazaar αφιερωμένο στα αδέσποτα που ζουν ανάμεσά μας, όχι μόνο για την διασκέδαση των ζωόφιλων αλλά και για την ενημέρωση και περαιτέρω ευαισθητοποίησή τους.

Ο ιστότοπος «Αδεσποτολόγιο» δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2008, από μια μικρή παρέα ανθρώπων με μεγάλη, όμως, αγάπη για τα αδέσποτα της πόλης. Μέσα στους στόχους της ομάδας αυτής είναι η σωστή και πλήρης ενημέρωση του κόσμου για την αντιμετώπιση που πρέπει να έχουν απέναντι στα ζώα του δρόμου, και όχι μόνο, και η ενθάρρυνση για υιοθεσίες αδέσποτων και όχι αγορές ζώων από pet shops. Από τον Σεπτέμβριο του 2010 το Αδεσποτολόγιο έγινε και επίσημο σωματείο και προσπαθεί να πετύχει συνεργασία με άλλους οργανισμούς, σωματεία, την τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς και οποιονδήποτε θέλει να συνεισφέρει στον σκοπό του, ώστε να καταφέρει να βρει λύσεις για το τεράστιο πρόβλημα των αδέσποτων στην Ελλάδα.

Η ομάδα του Αδεσποτολόγιου διοργανώνει μέσα στον Απρίλιο ένα bazaar για τα τετράποδα πλάσματα που προσπαθεί να σώσει, συνδυάζοντας διασκέδαση με ευαισθητοποίηση. Με δικά τους λόγια:

Το Αδεσποτολόγιο σας προσκαλεί στο bazaar που θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Απριλίου, 11-7 στην αίθουσα εκδηλώσεων της εταιρείας Liquimar Tankers Management, Αλωπεκής 1-3 και Ηροδότου στο Κολωνάκι.

Θα διατίθενται βιβλία, dvd, διακοσμητικά μικροαντικείμενα, χειροποίητα κοσμήματα, λαμπάδες κ.α. αλλά και πολλά σπιτικά γλυκά και μεγάλη ποικιλία σε γλυκά, καφέδες και τσάι.
Το παζάρι θα συνδυαστεί με λαχειοφόρο αγορά όπου κληρώνονται πολλά δώρα, ευγενική χορηγία από επαγγελματίες και εταιρείες με ευαισθησία για τα ζώα.

Τέλος, θα υπάρχει σταντ ενημέρωσης με φυλλάδια αλλά και έμπειρους εθελοντές στο χώρο να απαντήσουν σε θέματα φροντίδας των αδέσποτων και να πραγματοποιήσουν μικρές παρουσιάσεις για θέματα όπως η σύλληψη αδέσποτου και οι πρώτες βοήθειες.
Σας περιμένουμε!

ΑΔΕΣΠΟΤΟΛΟΓΙΟ
Εθελοντές για τα αδέσποτα.
www.adespotologio.gr
www.adespotologio.blogspot.com
adespotakia@gmail.com